reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

Pati.b no no całe 1,06 cm Szczęścia :D Och zazdroszczę ci strasznie, że widziałaś już swojego bąbelka. Trzymam kciuki by malutki dalej tak pięknie rósł !!!

reklama
Wróciłam właśnie z USG od innego lekarza - ciąża bliźniacza bez oznak rytmu serca....dostałam skierowanie od szpitala. Chyba więc się z wami pożegnam nie łudzę się nadzieją, że w szpitalu coś innego zobaczą na monitorze.........

bombek... strasznie mi przykro... motylek dzisiaj tez od nas odeszla :-( ps pamietaj ze masz wybor albo poronienie farmakologiczne albo zabieg-inwazyjny i niebezpieczny dla przyszlych ciaz bo sila otwiera sie szyjke... tylko o poronienie lekami musisz sie sama upomniec zanim podpiszesz zgode na zabieg.. nic nie podpisuj dopuki nie sprobuja wywolac poronienia lekami to lepsze dla organizmu uwierz mi.... ja teraz sie boje ze mi sie szyjka zacznie skracac, ze sie otworzy bo jest oslabiona choc mialam tylko jeden zabieg a za drugim razem wywolane poronienie lekami... i pamietaj mozesz pochowac swoje dzieci tylko o tym tez trzeba odrazu mowic lekarzowi-masz takie prawo bez wzgledu na tydzien ciazy-lekarze mowia ze dopiero po 22 tygodniu a to bzdura bo to stare przepisy.

trzymaj sie cieplutko... bedzie bolalo cie zwsze ale nauczysz sie z tym zyc... mnie boli do dzisiaj :-( na sama mysl o kazdej z tych dat płakać mi sie chce bo wszystko wraca... :-( nie tak mialo byc... mialam miec juz dwoje dzieci... przykro mi i przytulam cie... za duzo dzis zlych wiesci :-(

Bombek:no::no::no::no::no::no::no::no: tak mi ogromnie przykro :no: Bądź silna i mam nadzieję, że niedługo odwiedziesz Nas z dobrymi nowinami.

Co za dzień :sad::sad::sad::sad:

a ja popłakałam...
dlaczego tyle dzisiaj złych wieści??
ja się denerwuję o swoje maleństwo i wszyscy mnie u olewają:(
nawet nikt mi usg nie zrobił, każdy pieprzy o foramalnościach i wybraniu szpitala na poród!! jakby kur... to było najważniejsze w 2 miesiący ciąży!!
:(
:(
i ta bezsilność.... nic nie zrobię innego

bombek strasznie mi przykro. Same złe wiadomości. Ale nie trać nadziei, może się pomylili.
Najpierw motylek, potem bombek, obym nie była następna.

Antylopka, może zmień szpital. Gdzieś napewno sie Tobą zainteresują i znajdziesz właściwą opiekę.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
joaska - ja się jeszcze do żadnego nie dostałam!!
tutaj sa jakies takie porypane procedury, których ja oczywiście przed ciążą nie znałam, że można zwariować!
mam nadzieję, że jak jutro zrobie badania to z wynikiem mnie w końcu babka zapisze do lekarza

Boze..... tak strasznie przykro, juz wiem skad sie Wiolci wziely 3 aniolki :(( Bombek moze pojdz za porada Pati ja tez mialam zabieg a nie zdawalam sobie sprawy z ew konsekwencji, badz silna, masz na szczescie swoja sliczna malutka pocieszke moze ona odrobine ukoi Twoj bol, choc ja spotkalam sie wsrod bliskich z takimi sytuacjami ze moze jeszcze warto by poczekac chwilke moze cos sie zmieni... skoro tylko serduszek nie widac... ehh

Antylopka jutro musi sie udac!!!!!

reklama
Dziś chyba jakiś czarny czwartek, strasznie przykro mi dziewczyny dlaczego tyle aniołków musi być:sad:. Ahh życie. Ja się boje kolejnego czwartku wtedy ja mam usg i mam nadzieje że to nie będzie kolejny czarny czwartek.

Do góry