reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

reklama
oo ale fajnie dziewczyny:)

Olcia pół kilo...fiu fiu:) faktycznie, masz co dźwigać:)i od razu widać, że humorek po wizycie lepszy hehe:D

Elena, fajnie jakbyś miała syna:) jakoś tak by mi do Ciebie chłopaszek pasował:D ale jak się okaże że będzie dziewczynka to też będzie super:D a ty sama wolałabyś mieć córę czy syna?:)

super że wizyty pomyślne...
a ja też mam płytkę i co drugą wizytę lekarz mi dogrywa na niej nowy filmik - fajna sprawa - ja nie prosiłam, lekarz sam zaproponował

olcia, Elena gratuluję wizyt i dzidziolków:-)

z tą szyjka to już nie wiem jak to jest, ale mi gin ostatnio mówił podczas badania że moja ma 41mm i że jak jest powyżej 30 to jest ok, dopiero jak poniżej to trzeba mieć to pod kontrolą...czyżby kolejna rzcz - co lekarz, to inna opinia:dry:

a połówko we to fakt pomiędzy skończonym 20 a 24 tyg.:tak:
Ja mam 16 sierpnia, też mam przyjść z płytką, bedzie razem z 3D:-)czad

krolcia nie prosiłam go o płytkę. Sam mi na koniec dał:-) a jaki był przy tym uradowany, że mi niespodziankę zrobił:-D fajny facecik:tak:

mi o szyjce powiedział, że jak na 22 tydzień ciąży to ładna szyjka i najważniejsze, że zamknięta. Dusił mi jeszcze na brzuch podczas usg dowcipnego bo podobno wtedy jak jest słaba to "puszcza" ale stwierdził, że jest idealnie, więc tego się trzymam:tak:

Gratuluję wam dziewczyny udanych wizyt i usg :-)
I ja wczoraj miałam usg 4d połówkowe. Na 100% będziemy mieć synka :-) Usg mam opisane na 2 strony z echem serca do tego 10 fotek i płytka dvd. Jestem bardzo zadowolona. Z Alkiem wszystko dobrze. Waży 429g :-)

Trzymam kciuki za następne wizyty i usg.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry