reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

Dzięki dziewuszki. :happy:
ewwe chciałabym mieć córeczkę, bo praktycznie całe życie mi sie marzy.I chciałam Anastazję. Ale jak będzie synek też będę szczęśliwa. W końcu można zacząć "roboty" za jakis czas nad córeczką. Ale najważniejsze ,zeby było zdrowe i wyrosło na dobrego człowieka.Jakbym miała mieć dwójkę dzieci to lepiej jakby był chłopak i dziewczynka.

reklama
ja bylam u gina - wszystko pozamykane, brzuszek miekki. po pracy ide odberac wyniki cytologii, a jutro na badania krwi i moczu. najbardziej z calej wizyty ucieszyl mnie fakt, ze od 1.07 nie przytylam wogole :tak: czyli nadal 4,5 kg na plusie. wyglada na to, ze to wszystko w I trymestrze mi przybylo :baffled:

myslalam, ze zapisze sie na polowkowe, ale jeszcze nie. nastepna wizyte mam 4.08, potem gin na urlopie, wiec usg pewnie dopiero za jakies 4 tyg.

reklama
witam
ja tez po wizycie i u mnie wszystko ok :-)
maluszek rosnie, serduszko ładnie puka, szyjka tez ok a 9tego mam usg połówkowe na NFZ wiec jak chce miec 3d to musze dopłacic... i chyba z tego zrezygnuje bo jednak dowiedzialam sie ze to tylko bajer i ginekologicznie ono niczemu nie sluzy-starczy zwykle 2d wiec pewnie wezniemy tylko płytke :-)

wszystkim gratuluje udanych wizyt :-)

Do góry