reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

ja już po wizycie :-D

te bóle brzucha to rzeczywiście więzadła bo brzuszek rośnie, mam brać w razie potrzeby nospę, na usg popodglądałyśmy dzidziusia, ale bez pomiarów itp bo to takie usg w gabinecie po prostu, ale widać, że urósł, głowa duża, brzuszek duży też :-D

wg OM jestem w 17 tc, termin mam na 25 grudnia,

poza tym wyniki i wszystko inne w porządku, macica dobrze się rozrasta,
no to booosko:-)cieszę się i termin mamy ten sam:tak:

a to fotki z wczoraj mojej królewny, zdjęcie ginekologiczne już jej oszczedziłam:-D

Załączniki

• skan. mini 1.jpg
    skan. mini 1.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Witam,

tak ja wspominałam byłam wczoraj na wizycie i nic jeszcze nie było widać :dry:, a już myślalam :-) , no cóż najważniejsze że dzidzia rośnie :rofl2:

Pozdrawiam

sunflower podaj :) mozesz na pw jak nie chcesz publicznie - kto wie kiedy sie przyda takie info
i napisz czy przyjmuje na nfz i czy jest taki sam/a na nfz jak prywatnie ;) bo my w tej ciazy twardo na nfz chodzimy :>

Uffff juz po dniu...
Oczywiście synul morfologie ma super, tylko owsiki ma:baffled: Ząb wyrwany, do wyrwania jeszcze pól szczęki buuuuuuuu. Dzisiaj poszedł na pierwszy ogień z ropą...U psychiatry...Recepta na leki i skierowanie na oddział dzienny psychiatryczny....
Najpierw mam iść zobaczyć co z oddziałem i dopiero leki....
Co do USG...Wyszłam z płaczem...Dzidka nie widziałam, lekarz tylko je robił mówiąc oki, oki, oki, łożysko w porządku, rączki, nóżki są...Oki..Na pytanie o zdjęcie stwierdził, że to za wysoka ciąża i i tak nie będzie widać Dzidzi...Płci nie poda bo on nie podaje...Jakby nie to, że na wizytach jest fajny i mój psychiatra powiedział, że to świetny lekarz jest i on go w ciemno poleca, tylko mrukliwy strasznie to chyba bym próbowała zmienic go...Ale i tak zamierzam iść na prywatne USG!!!! Chce FOTKE!!! Dobrze, że wiem, że Dzidziul zdrowy i rośnie...No nie ma facet podejścia do usg:-:)-(Ale mój M go widzial i Lol. Z otwartą bużka patrzył w ekran i cichutko był jak myszka Mała:-D:-D

reklama
Bodzinka wszystko przed tobą , ja też chodzę prywatnie na usg i mam nawet swój monitorek hehe lekarz swój i ja swój i widzimy to samo . Dobrze że z dzidzią wszystko ok . Trzymaj się kochana , będzie ok .

Do góry