reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

heh, no wlasnie, ucho mi sie najbardziej rzucilo w oczy, i pomyslalam jaaa jakie ma fajne ucho :)) takie juz wyksztalcone i wogole :) slodki :)) i ochoczo macha sisiakiem heehe oby mu tak po 18 roku zycia nie zostalo ;)

reklama
Dzięki dziewczyny:-D
Uszko jest świetne. Normalnie jak na niego patrzę to już bym go chciała przytulic:zawstydzona/y:
Wiolcia - w pistolety to obawiam się, że tatuś go wyposaży - jako specjalista od broni i do tego w akcesoria futbolowe - jako fanatyk piłki noznej:-D Mnie już nic nie zostanie;-)

cristalrose wzruszyłam się czytając twój opis z wizyty :) Gratuluję syneczka! Zdjęcie jest cudowne. Wyobrażam sobie że moja dzidzia musi wyglądać podobnie tak pięknie wtulona w mamusi brzuszek :) Suuuuper!

cristalrose cudo! Gratuluję ślicznego synka.

Wiolcia cieszę się, że udało się umówić na usg.

reklama
Do góry