reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

Dziewczyny - gratuluję udanych wizyt!

Wiolcia, ale masz giganta:shocked2: Gratulacje:-)
Ja na razie nic nie wiem...do jutra, bo wreszcie mój gin wrócił po chorobie.
Pewnie mi jutro nie zrobi połówkowego - u nas połówkowe robią najczęściej w 22-24 tc. - ale mam nadzieję, że coś zobaczę. Zyję w nieświadomości od połowy maja (ostatniego usg) i jest to dla mnie już trochę irytujące, tym bardziej, ze żadnych ruchów nie czuję:-(
Chcę już zobaczyc mojego synka:wściekła/y:

reklama
Razem z Ogryzkiem ogromnie dziękujemy za miłe słowa :-)
Cristalrose a gdzieś ty się tyle czasu podziewała?? Spokojnie jestem pewna, że jutro zobaczysz na USG kawał chłopa :-D Bardzo się cieszę, że twój lekarz wreszcie wrócił! Możesz odetchnąć z ulgą zwłaszcza że zastępczyni nie była zbyt dobra. O której masz wizytę??

HEj.
Rzadziej bywałam bo miałam kocioł w pracy - przed urlopem chcieli mnie wykorzystać na maksa :dry:

Wizytę mam o 13.00 i oczywiście napiszę co i jak:-)
Już jestem cała w nerwach, bo nie mam żadnych sygnałów od mojego synka, żadnego kopniaczka, musnięcia, bąbelka....nic:-(

Kochana - wydaje ci się tylko, że synek nie daje znaków życia ;) Stara się biedny jak może ale gdy w 22 tc podrośnie o te kilka cm to wtedy już wszystko dokładnie poczujesz :)
Czekam na relacje :)

reklama
Do góry