reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

Antylopka będziesz musiała jej wytłumaczyć jak to cudownie miec siostrzyczkę;-)

Cristalrose i gdzie się podziewasz?? już po 17:-p

udało mi się umówić na USG połówkowe :-) Idziemy 26 lipca :-)

reklama
gufi - mam nadzieję, że jej się spodoba:) Ona chce braciszka, nie wiem co zrobi, jak się okaże, że to siostrzyczka w brzuszku mieszka...

moja niby twierdzi, ze wszystko jedno, ale wiem, ze woli siostrzyczke :tak: dzis w przychodni byl taki 1,5 roczniak chlopczyk, ktory biegal jak oszalaly krzyczal caly czas. Ninka mowi do mnie na ucho: mamo, mam nadzieje, ze nasz dzidzius nie bedzie takim wariatem :-D

Dokładnie WIolciu:) Super:)

No ale gdzie ta Cristalrose ze swoją relacją?? ...pewnie poszła na lody dla ochłody po wizycie, w ramach uczczenia tego że wszystko z jej dzieciaczkiem ok:)

wiolcia to superaśnie, że Ci się udało!!!

antylopka ja mam usg połówkowe 21 lipca i też chcę zabrać mojego małego Łosia:) Całą bandą planujemy iść. Tylko spytam najpierw gina, czy mu to nie będzie przeszkadzało bo chyba ciężko może być mu się skupić:-D

No ale gdzie ta Cristalrose ze swoją relacją?? ...pewnie poszła na lody dla ochłody po wizycie, w ramach uczczenia tego że wszystko z jej dzieciaczkiem ok:)

Niewiele się pomyliłaś ewwe:-D
Poszłam do smyka - bo tam wyprzedaże (hmm... powiedzmy:dry:) i w tej euforii po wizycie zakupiłam welurowy kaftanik i pajacyk:-D

Dziewczyny dzięki za kciuki, wszystko jest ok.
Mój synek (już na 100%) waży 280 g i ma się dobrze - wierci się i ochoczo macha siusiaczkiem - nie sposób nie zauważyc płci:-D "wzrostu" nie znam bo ciężko było zmierzyc- ale z innych pomiarów wychodzi 19 t. 3 dz.
Najlepsze, że usg miałam za darmo - bo pan doktor, który mnie strasznie przepraszał, za swoją nieobecnośc w związku z chorobą (jakbym miała jakieś pretensje...) stwierdził, że mam na wakacje jechac spokojna. No to jadę:-)

Śmiesznie nawet było, bo pytał jak się czuję, na co ja - ok, nic mi nie dolega, po czym zdjełam buty do badania, a tu zamiast stóp mam baleroniki ze śladami po paskach sandałów:szok: Strapił się biedny, ale kazał pic dużo wody i spacerowac. Ja myślę, że to przez ten upał tak mi nogi spuchły...

Usg połówkowe mam 2.08, a więc to już będzie 23 tc z hakiem - widzisz Wiolcia - jakoś dla mojego gina to nie za późno.... super, że i tobie udało się zapisac:-)

No dobra koniec gadania. Przedstawiam Wam niesamowity portret mojego synka:
SG206529.jpg

wowwww!! jaki on jest śliczny!!:-):-) czy ja dobrze widzę, że kciuka trzyma w ustach?? :-):-) GRATULUJĘ SYNECZKA ! Teraz razem będziemy rozmyślać jaki pistolet kupić dziecku do zabawy :-D Widzę, że Mały juz nie taki mały i nieźle sobie waży :tak:
ogromnie (co widać:zawstydzona/y:) cieszę się, że na wizycie wszystko przebiegło dobrze i że lekarz taki fajny :tak: nie martw się stopami - mnie też spuchły i myślę że upał jest winien wszystkiego. W końcu mi i palce popuchły.

reklama
Cristalrose ale suuuper:) No i jak fajnie że chłopczyk:D kurczę też z niego niezły kolos, i zdjęcie super po prostu:D Gratulacje przeogromniaste!!

Do góry