reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

reklama
P5011388.jpgA to nasza fasoleczka

Ostatnia edycja:
Fajnie tak patrzec na te nasze fasolki jak pięknie rosną.Mi to łezka poleciała jak usłyszałam bicie serduszka.

wogole Ci sie nie dziwie :D wiele z nas czeka na to bicie z drzeniem i jak uslyszy to czuje zapewne wielkie uffff :))
przygladalam sie Twojemu bobasowi asia1981 i chcialam zapytac czy ta zmierzona czesc to on czy jego czesc? bo jak to on to co to jest to jasne ponizej? heh wogole nie ogarniam :)

Całość to fasollka a zmierzona czesc to jeg czesc ale ja tez za bardzo nie ogarniam, chyba z reszta za wczesnie by znalezc odpowiednie czesci ciała

ja swojego zdjęcia nie umieszczę, bo widać tylko plamkę ;-)

moja lekarka pokazała mi bijące serduszko i powiedziała "to już widzi to co chciałyśmy zobaczyć" wiedziała że tylko na to czekam ;-)

Moja spóźniona relacja z wizyty 30.04:-)
Oczywiście do lekarza poszłam cała roztrzęsiona, ale nie było się trzeba tak martwić bo okazało się, że pokazał mi się piękny "groszek" dokładnie ten sam termin USG co OM czyli 6t1d 0,46cm z bijącym serduszkiem. Lekarz zmierzył mu tętno i okazało się, że nie jest zbyt szybkie bo 115 ale powiedział, że na razie nie ma się co martwić.
Ponieważ w grudniu poroniłam to lekarz woli teraz ze wszystkim poczekać. Kolejna wizyta 28.05 i wtedy dopiero zleci badania i założy kartę ciąży.

Ostatnia edycja:
joamar ekstra wiadomosci kochana, ja w 6,0 tyg nie widzialam jeszcze nic procz pecherzyka w pecherzyku wiec wyobrazam sobie jaka jestes szczesliwa:) i dobrze ze ucieklas od fajek :/ :)

reklama
Dzięki jestem bardzo szczęśliwa, choć lekarz jest na razie bardzo powściągliwy. Ale też sądzę, że wszystko jest super:-)

Do góry