reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza co nowego slychac

Ja wczoraj byłam na wizycie u lekarza. Wszystko jest w porządku i ze mną i z dzidzią i wyniki też mam dobre :-) Na 100% będzie dziewczynka. Waży 400g i w porównaniu do waszych skarbów to trochę mało, ale skoro lekarz mówi, że ok to chyba nie powinnam się tym przejmować.

reklama
Kasiuzar no mam nadzieję, że Twoje przeczucia się spełnią i jednak będzie Ania :)
ja także dziś mam wizytę, mam nadzieję że usłyszę serduszko, bo nadal nie czuję dzieciątka:-(, a w czwartek sprawdzimy kogo noszę :)

Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Czy Ania_Ch to była na forum po piątkowym usg?nie moge się dopatrzeć informacji od Niej.

ja mam wizytę umówioną na jutro. Na razie się szykuję. Zrobiąłm badanie siku i jest ok - spadła ilość bakterii (teraz są już tylko "dość liczne") a dziś robilam morfologię, zobaczymy ja k hemoglobina - a podejrzewam że lepiej, bo po zmianie żelaza na Tardyferon czuj się naprawdę świetnie
pozdrowionka!

Ja mam wizytę też jutro. Jestem ciekawa jak wyniko z moczu i krwi bo z laboratorium pojechały prosto do gina... I jutro jak się dzidzia zdecyduje to poznamy płeć. Chyba dziś spała z niecierpliwości nie będę...

i ja mam jutro wizytę, trzymajci kciuki za dobre parametry mojego maleństwa i niech pokaże skarby miedzy nogami
Dla Miłki i Lasoty &&&&&&&& na jutro

JOLa jak dzisiejsza wizyta, umieram z ciekawości

reklama
Do góry