reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza co nowego slychac

reklama
No to ja po wizycie jestem:) Chłopak jest!!!! Wyniki wszystkie jak z książki. Dzidzia jest duża waży 630 gram i ma około 28 cm "wzrostu". Zdjątka wkleję po niedzieli jak już remont całkiem skończę i komp wróci na swoje miejsce... Mąż liczył na córę ale widzę że dumny jest jak niewiem co ;)

Gratulacje MIłka :) Sunyś duży podobnie jak moja córcia, która 2 tyg miała własnie pomiędzy 600-700gr, ale jutro ten pomiar będzie weryfikowany :)

Dziewczynki ponieważ przez brak internetu mam strasznie duze zaleglosci w czytaniu, więc prosze o pisanie wiadomosci na priv o plci dzieciatka. Bo widze ze jest troche nowych mamusiek z ktorymi sie nie znamy i ciezko mi dogladnac :)

No i witam oczywiscie wszytskie nowe mamusie :)

Ps. Przepraszam z gory ze nie na tym watku co trzeba.

Gratuluję wszystkim udanych wizyt u gina i zdrowych maleństw :-)
Rosną te nasze szkraby w mgnieniu oka :-D
Ja wizytę mam dopiero w następny piątek i doczekać się już nie mogę. Może w końcu dowiem się kto mieszka w moim brzuszku.
Trzymam za wszystkie kciuki i życzę samych dobrych wieści na wizytach kontrolnych :-)

hej dziewczyny ja tez po wizycie:)
tak jak przeczuwalam...wszytsko ok:)
chociaz chcialam aby doktor potwierdzila ze to chlopaczek ale maly zakryl sie nozka i lipa:p no ale zostaje przy wierze ze doktor od usg sie nie pomyslil:)
nastepna wizyte mam 11 listopada bo ginka idzie na urlop...

aha i zapytalam sie o to czy moja wada wzroku ( ok. -2,5- 3) bedzie maila wplyw na rodzaj produ i ona powiedziala ze cesarskie jest przy wadzie ok -6... ale powiedziala ze skoro mi sie szybko wada powiekszyla to zebym zrobila badanie u oklulisty...

Witam wszystkie mamusie :-) ja wczoraj miałam dokładne usg połówkowe, u super specjalisty, którego polecił mi mój gin bo on nie ma takiego dobrego sprzętu.
Jestem przeszczęśliwa :happy: dzidziuś dokładnie pooglądany wzdłuż i wszerz i najważniejsze zdrowiutki jak ryba. Dodam jeszcze, że pani doktor potwierdziła 100% chłopczyka :-) (ach czasem marzenia się spełniają).
Nasz synuś Krzyś waży 532 gramy.
Dziś byłam zrobić badania krwi i moczu - wyniki mam do odbioru w piątek. Mam nadzieję, że też będzie wszystko ok.
Pozdrawiam i życzę wszystkim mamusiom udanych wizyt.

reklama
Super dziewczynki ze u was i waszych maluszkow jest wszytsko ok :)
Aduskamoja kruszynka tez nie chciala sie pokazac na USG i tez nadal nie wiem co nosze, ale jakos coraz mniej chce wiedziec :)

Do góry