reklama
Miłka79
Zaangażowana w BB
No to ja po wizycie jestem
Chłopak jest!!!! Wyniki wszystkie jak z książki. Dzidzia jest duża waży 630 gram i ma około 28 cm "wzrostu". Zdjątka wkleję po niedzieli jak już remont całkiem skończę i komp wróci na swoje miejsce... Mąż liczył na córę ale widzę że dumny jest jak niewiem co 
E
Eirema
Gość
Miłka gratuluje!
Duży chłopiec
My mamy połówkowe w piątek, ciekawe ile Leoś będzie wtedy ważył i mierzył
Duży chłopiec
My mamy połówkowe w piątek, ciekawe ile Leoś będzie wtedy ważył i mierzył
madziaczek83
Fanka BB :)
Miłka gratuluje synusia
Dziewczynki ponieważ przez brak internetu mam strasznie duze zaleglosci w czytaniu, więc prosze o pisanie wiadomosci na priv o plci dzieciatka. Bo widze ze jest troche nowych mamusiek z ktorymi sie nie znamy i ciezko mi dogladnac 
No i witam oczywiscie wszytskie nowe mamusie
Ps. Przepraszam z gory ze nie na tym watku co trzeba.
No i witam oczywiscie wszytskie nowe mamusie
Ps. Przepraszam z gory ze nie na tym watku co trzeba.
monik75
Mama Mai i Oskarka
Gratuluję wszystkim udanych wizyt u gina i zdrowych maleństw :-)
Rosną te nasze szkraby w mgnieniu oka
Ja wizytę mam dopiero w następny piątek i doczekać się już nie mogę. Może w końcu dowiem się kto mieszka w moim brzuszku.
Trzymam za wszystkie kciuki i życzę samych dobrych wieści na wizytach kontrolnych :-)
Rosną te nasze szkraby w mgnieniu oka

Ja wizytę mam dopiero w następny piątek i doczekać się już nie mogę. Może w końcu dowiem się kto mieszka w moim brzuszku.
Trzymam za wszystkie kciuki i życzę samych dobrych wieści na wizytach kontrolnych :-)
hej dziewczyny ja tez po wizycie
tak jak przeczuwalam...wszytsko ok
chociaz chcialam aby doktor potwierdzila ze to chlopaczek ale maly zakryl sie nozka i lipa
no ale zostaje przy wierze ze doktor od usg sie nie pomyslil
nastepna wizyte mam 11 listopada bo ginka idzie na urlop...
aha i zapytalam sie o to czy moja wada wzroku ( ok. -2,5- 3) bedzie maila wplyw na rodzaj produ i ona powiedziala ze cesarskie jest przy wadzie ok -6... ale powiedziala ze skoro mi sie szybko wada powiekszyla to zebym zrobila badanie u oklulisty...
tak jak przeczuwalam...wszytsko ok
chociaz chcialam aby doktor potwierdzila ze to chlopaczek ale maly zakryl sie nozka i lipa
nastepna wizyte mam 11 listopada bo ginka idzie na urlop...
aha i zapytalam sie o to czy moja wada wzroku ( ok. -2,5- 3) bedzie maila wplyw na rodzaj produ i ona powiedziala ze cesarskie jest przy wadzie ok -6... ale powiedziala ze skoro mi sie szybko wada powiekszyla to zebym zrobila badanie u oklulisty...
Tygrysek-M
Fanka BB :)
Witam wszystkie mamusie :-) ja wczoraj miałam dokładne usg połówkowe, u super specjalisty, którego polecił mi mój gin bo on nie ma takiego dobrego sprzętu.
Jestem przeszczęśliwa
dzidziuś dokładnie pooglądany wzdłuż i wszerz i najważniejsze zdrowiutki jak ryba. Dodam jeszcze, że pani doktor potwierdziła 100% chłopczyka :-) (ach czasem marzenia się spełniają).
Nasz synuś Krzyś waży 532 gramy.
Dziś byłam zrobić badania krwi i moczu - wyniki mam do odbioru w piątek. Mam nadzieję, że też będzie wszystko ok.
Pozdrawiam i życzę wszystkim mamusiom udanych wizyt.
Jestem przeszczęśliwa

Nasz synuś Krzyś waży 532 gramy.
Dziś byłam zrobić badania krwi i moczu - wyniki mam do odbioru w piątek. Mam nadzieję, że też będzie wszystko ok.
Pozdrawiam i życzę wszystkim mamusiom udanych wizyt.
reklama