reklama
madziaczek83
Fanka BB :)
Jestem wściekła,zła,zawiedziona.Nie miałam usg bo pocałowałam klamkę gabinetu.Cały dzień m.przeorganizował w pracy żeby mi towarzyszyć,nie mówię o nerwach i stresie a pan dr dzisiaj odwołał wizytę i nawet nikt nie raczył zadzwonić.Jutro idę do mojego gina i może da mi namiar na jakiegoś normalnego kompetentnego dr który szanuje pacjentów.
Elzu
madziaczek83 rozumiem Twoja frustracje, ja poszlam na wizyte na 20sta, a okazalo sie ze mieli zapisana na 18sta.. na szczescie lekarz jeszcze byl (choc nie ten do ktorego sie umawialismy) i zrobil nam USG ale podkreslal kilka razy ze mamy szczescie, ze jest w dobrym humorze.. a 200zl za 30min to rzeczywiscie laska.. no i mnie nie zbadal
Mam nadzieje, ze uda sie wam umowic z kims kompetentnym i trzymam kciuki za dobre wyniki
Mam nadzieje, ze uda sie wam umowic z kims kompetentnym i trzymam kciuki za dobre wyniki
Trusia77
martynka i rainmanka gratuluję dobrych wieści
Madziaczek ale by się wpieniła i powiedziała co mmyśle o taim traktowaniu Wrrrr
Madziaczek ale by się wpieniła i powiedziała co mmyśle o taim traktowaniu Wrrrr
martynka i rainmanka gratuluje dobrych wieści a także pozostałym mamuska ktorym nie mogłam pogratulowac w ciągu ostatniego miesiaca nieobecnosci!!!!!!!!!
Ja własnie tez byłam na połówkowym 20+5 i parametry mamy takie:
BPD-44.5
HC-171.0
AC-145.0
FL-33.0
pani doktor potwierdziła ze jest na 100% chłopak i parametry sa zgodne z wiekiem ciąży.Niestey tutaj nie mierza ani nie waza dzaieciaczkow.
Elzu ja tez juz raczej nie bede miala usg bo tutaj jak na połowkowym jest ok to taz juz raczej wiecej nie robia.Chyba ze pojde sama prawatnie.
Ja własnie tez byłam na połówkowym 20+5 i parametry mamy takie:
BPD-44.5
HC-171.0
AC-145.0
FL-33.0
pani doktor potwierdziła ze jest na 100% chłopak i parametry sa zgodne z wiekiem ciąży.Niestey tutaj nie mierza ani nie waza dzaieciaczkow.
Elzu ja tez juz raczej nie bede miala usg bo tutaj jak na połowkowym jest ok to taz juz raczej wiecej nie robia.Chyba ze pojde sama prawatnie.
madziaczek83
Melduje,że moje usg wkońcu się odbyło:-)Jesteśmy przeszczęśliwi.Maluszek zdrowy,wszystko w jak najlepszym porządku.No i na 100% będzie synek.Dziewczyny ja jeszcze nigdy nie widziałam takiego uśmiechu na twarzy mojego męża,no nie mógł się opanować:-)Zuzia też szczęśliwa bo była z nami,uznała,że bijące serduszko to nie serduszko tylko braciszek mówił jej,że chce już wyjść:-)
Trusia77
Lori i Madziaczek wielkie gratulacje - chłopaki heh? SUPER
reklama
kasiazar
Dziewczyny super ze z maluszkami wszytsko ok !! Za kazdym razem wielka radosc jest jak sie widzi takie małe szkraby na usg i lekarz mówi ze wszytsko dobrze!! Trzymam kciuki za kazdą ciąze z osobna
Ja mam dzis wizyte i usg Zobaczymy czego sie dowiem... raczej nie mam schizy ze cos jest zle ale mam dziwne wrazenie ze Ania to nie Ania i pewnie wkoncu wykrakam :-)
Ja mam dzis wizyte i usg Zobaczymy czego sie dowiem... raczej nie mam schizy ze cos jest zle ale mam dziwne wrazenie ze Ania to nie Ania i pewnie wkoncu wykrakam :-)