Ja wczoraj byłam na wizycie u lekarza. Wszystko jest w porządku i ze mną i z dzidzią i wyniki też mam dobre :-) Na 100% będzie dziewczynka. Waży 400g i w porównaniu do waszych skarbów to trochę mało, ale skoro lekarz mówi, że ok to chyba nie powinnam się tym przejmować.
reklama
Trusia77
Fanka BB :)
Taq świetnie że wszystko dobrze, a o wagę nie martw się za chwilę zacznie nadrabiać
Dla ciebie Kasiuzar &&&&&&& za dzisiejszą wizytę, napewno to dziewuszka, jestem pewna
Dla ciebie Kasiuzar &&&&&&& za dzisiejszą wizytę, napewno to dziewuszka, jestem pewna
Jola1205
Kasiuzar no mam nadzieję, że Twoje przeczucia się spełnią i jednak będzie Ania
ja także dziś mam wizytę, mam nadzieję że usłyszę serduszko, bo nadal nie czuję dzieciątka:-(, a w czwartek sprawdzimy kogo noszę
ja także dziś mam wizytę, mam nadzieję że usłyszę serduszko, bo nadal nie czuję dzieciątka:-(, a w czwartek sprawdzimy kogo noszę
Trusia77
Jolu za ciebie w szczególności trzymam kciuki ze względu że zostałyśmy same na placu boju
madziaczek83
Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Czy Ania_Ch to była na forum po piątkowym usg?nie moge się dopatrzeć informacji od Niej.
Czy Ania_Ch to była na forum po piątkowym usg?nie moge się dopatrzeć informacji od Niej.
ja mam wizytę umówioną na jutro. Na razie się szykuję. Zrobiąłm badanie siku i jest ok - spadła ilość bakterii (teraz są już tylko "dość liczne") a dziś robilam morfologię, zobaczymy ja k hemoglobina - a podejrzewam że lepiej, bo po zmianie żelaza na Tardyferon czuj się naprawdę świetnie
pozdrowionka!
pozdrowionka!
Miłka79
Zaangażowana w BB
Ja mam wizytę też jutro. Jestem ciekawa jak wyniko z moczu i krwi bo z laboratorium pojechały prosto do gina... I jutro jak się dzidzia zdecyduje to poznamy płeć. Chyba dziś spała z niecierpliwości nie będę...
Trusia77
i ja mam jutro wizytę, trzymajci kciuki za dobre parametry mojego maleństwa i niech pokaże skarby miedzy nogami
Dla Miłki i Lasoty &&&&&&&& na jutro
JOLa jak dzisiejsza wizyta, umieram z ciekawości
Dla Miłki i Lasoty &&&&&&&& na jutro
JOLa jak dzisiejsza wizyta, umieram z ciekawości
madziaczek83
Trusia trzymam kciuki.Melduj się jak tylko wrócisz.
reklama