Jola1205
Fanka BB :)
zalgol no to "kawał chłopa" nosisz
gratuluje i ciesze sie, że wszystko w porządku
gratuluje i ciesze sie, że wszystko w porządku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak ktos ma zaplanowana CC na konkretny dzien, a akcja sama sie zacznie wczesniej, to co wtedy?
Efinka moze jak robilas suwaczek to zle wpisalas pierwszy dzien ost miesiaczki. Bo liczac tygodniami to wychodzi rzeczywiscie na 34 tydzien. Ktorego miałas pierwszy dzien ost. miesiaczki??Ja już z tym obliczaniem terminu porodu zgłupiałam ;/
Według Om mam termin na 29.11...
Wczoraj w karcie gin mi zapisała,że jestem w 34 tc...
A suwaczek pokazuje znów co innego...
I bądź tu mądra... ;/
Efinka moze jak robilas suwaczek to zle wpisalas pierwszy dzien ost miesiaczki. Bo liczac tygodniami to wychodzi rzeczywiscie na 34 tydzien. Ktorego miałas pierwszy dzien ost. miesiaczki??
A jak ktos ma zaplanowana CC na konkretny dzien, a akcja sama sie zacznie wczesniej, to co wtedy?