reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza co nowego slychac

dzięki dziewczyny!
jesteśmy po wizycie, wszystko ok. Posiew na paciorkowca pobrany, kolejna wizyta za 2 tygodnie,
Musimy tylko mierzyć ciśnienie 2 razy dziennie, bo trochę podwyższone było.
Niestety dzisiejsza wizyta była i innej gin. gdyż moja akurat teraz wyjechała na 2 miesiące :( niby miła ta u której byłam, ale jednak to nie to samo, przez co miałam doła lekkiego....

Ostatnia edycja:
reklama
Gratuluję wizyt, ale wysyp :)

Amerie pewnie z 2tyg cię potrzymają jak nie będzie poprawy i porodzik :)) Trzymam kciuki, a co byś wolała, wyjść szybciej i czekać, czy żeby ci po 2tyg wywołali?

Basia kurcze ale pech, ale napewno jest ok

Jola też niewiedziałam co to to samo, ale TAK!!!!

Amerie trzymaj się w szpitalu i oby wyniki sie poprawiły. Jesteśmy na tym samym etapie ciąży i jeszcze troche przydałoby się wytrzymać. Trzymam kciuki!
Ja powtórne wyniki mam zrobić dopiero w piątek ale mam nadzieje ze moje leki przyniosą porządany efekt, przynajmniej póki co widze że swędzenie sie nie pogłębiło, ktg ok....więc dobre i to.

Wpadam dopiero teraz bo rano byłam w pracy odwiedzić koleżanki i troszke mi tam zeszło a potem pojechaliśmy do szpitala z mężem w którym będę rodziła. Także szpital ładny, sale ładne i widziałam jak obiad roznosili także wyglądał ok. Widziałam dzidziusie :) Także jestem zadowolona za tydzień muszę tam się zglosić na 11.

Ja dziś też jadę na wizytkę, ale bardziej pomiarową :-). Mamy dzisiaj ostatnie usg pomiarowe. No i mam nadzieję, że te pieruńskie wody choć troszkę się zwiększyły po tych hektolitrach płynów, które wlewałam w siebie

reklama
Do góry