reklama
daissy_
Fanka BB :)
daissy - tak za tydzień mam cc w piątek.
zazdroszczę, że za tydzień utulisz swojego maluszka powodzenia!
a ja tez po wizycie bylam u gin wczoraj wieczorem z malym wszystko dobrze powiedzial ze nie jest owiniety pepowina. za 2 tyg mam usg z dokladnymi pomairami.musze isc na wizyte do anestezjologa zeby zalozyc karte i do ordynatora zeby wbil w karte porod rodzinny. wiec nastepna wizyta za 2 tyg
Jola1205
Fanka BB :)
roziaa dobrze, że wszystko w porządku!
Ja po wczorajszej wizycie już nie miałam czasu by tutaj zajrzeć...
Miałam tylko zwykłe badanie ginekologiczne-wszystko ok,szyjka trzyma,rozwarcia żadnego nie ma
Maluszkowi serduszko biło jak szalone-tak jak powinno
Następna wizyta za 3 tyg-wtedy ostatnie usg...
Znam już prawdopodobny termin cc- 22.11 kładę się do szpitala,a cięcie planowane na 24.11 -mam nadzjeję,że wytrzymam do terminu i maluszek nie planuje wcześniej się pojawić
Na następną wizytę już ostatnie badania labolatoryjne muszę zrobić-morfologia,mocz i jakieś tam jeszcze,ale nie pamiętam teraz
Kontrolować mam ciśnienie rano i wieczorem,bo wczoraj miałam na wizycie 129/90 -ale to raczej syndrom białego fartucha moim zdaniem,bo w domu nigdy tak wysokiego nie miałam...
Dziękuję dziewczynki za kciukasy!!
Miałam tylko zwykłe badanie ginekologiczne-wszystko ok,szyjka trzyma,rozwarcia żadnego nie ma
Maluszkowi serduszko biło jak szalone-tak jak powinno
Następna wizyta za 3 tyg-wtedy ostatnie usg...
Znam już prawdopodobny termin cc- 22.11 kładę się do szpitala,a cięcie planowane na 24.11 -mam nadzjeję,że wytrzymam do terminu i maluszek nie planuje wcześniej się pojawić
Na następną wizytę już ostatnie badania labolatoryjne muszę zrobić-morfologia,mocz i jakieś tam jeszcze,ale nie pamiętam teraz
Kontrolować mam ciśnienie rano i wieczorem,bo wczoraj miałam na wizycie 129/90 -ale to raczej syndrom białego fartucha moim zdaniem,bo w domu nigdy tak wysokiego nie miałam...
Dziękuję dziewczynki za kciukasy!!
reklama
Ja po wczorajszej wizycie jestem jeszcze w szoku. Nasz Karolek nieźle nadrobił przez ostatni miesiąc z wagą. W tej chwili przewidywana waga to 3528 . M-c temu było 2022. Ginka uspokoiła mnie , że teraz już tak nei będzie mocno przybierał, ale ja miałam nadzieję, że takie 3 kilo bedzie maksymalnie, patrząc na to jak przybierał na wadze przez cały czas.
Oprócz tego wód płodowych cały czas malusio, w najdolniejszej granicy : AFI=6, ale przepływy były oki więc narazie nie mamy się co martwić. Łożysko okreśłiła jako piękne jak na ten okres ciąży . Mały pięknie pozował i pokazał się z każdej strony. Oczywiście jajuszka również śłicznie obnażył :-).
Oprócz tego wód płodowych cały czas malusio, w najdolniejszej granicy : AFI=6, ale przepływy były oki więc narazie nie mamy się co martwić. Łożysko okreśłiła jako piękne jak na ten okres ciąży . Mały pięknie pozował i pokazał się z każdej strony. Oczywiście jajuszka również śłicznie obnażył :-).