ixidixi
Fanka BB :)
Tak też zrobię.. Jutro umówię się do innego..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Holly z tym ciśnieniem mam tak samo. Zawsze miałam niskie, nawet bardzo. Ostatnia wizyta u gin 131/95 :/ Pod koniec wizyty zmierzylismy jeszcze raz i było cos ok 120/80 wiec stwierdzilismy ze to to "ciśnienie białego fartucha" . Nstępnego dnia byłam u diabeteloga - pomiar ciśnienia a tam 134/88. Dzisiaj po południu zaczeła mnie boleć głowa. Ponieważ nie mam ciśnieniomierza poszłam do najbliżeszej apteki. Zmierzyłam i miałam 149/99. Już miałam dzwonić do gina albo jechac na IP tak się wystraszyłam. Kupiłam ciśnieniomierz i poszłam do domu mierze a tam 124/79. Sama nie wiem co o tym myśleć. Będę musiała pogadać z gin na następnej wizycie.ixi Troszkę zmartwiło mnie ciśnienie - przez całą ciążę miałam 110/70, 110/65 a tu dziś 130/95 Mam monitorować i się nie przejmować. Gin powiedziała, że najprawdopodobniej to "ciśnienie białego fartucha" co mnie mało przekonuje, ale teoria o podnieceniu zbliżającym się rozwiązaniem już tak...