reklama
eve19
Mama Wiki i Simona
Witam ja tak troszke późno bo po antybiotykach całe dnie śpie
Któraś z was pytała na ilu polskich porodówkach byłam więc odpowiem ,że zwiedziłam 5porodówek jedną w warszawie u kuzynki jak rodziła rok temu a 4w woj.łódźkim i dla mnie jedna na te 5wypadła pozytywnie dokładnie w łowiczu
A powiedzieli mi w szpitalu ,że mam bakteriw w moczu i znacznie ponad norme bardzo się przestaszyłam...ale przechodzi,co dziennie patrze na swoje siusiu w kibelku i na wkładke jaką mam wydzieline i wszystko w normie jak na razie antybiotyk pomaga
17września mam wizyte w szpitalu kontrolną i tak do końca ciąży będe miała,plusem jest to ,że nie musze chodzić teraz po skierowanie do szpitala do przychodni mojej tylko prosto jade na porodówke
Nie wiem jak teraz jest w szpitalach polskich ale szpital kutnowski mi wystarcza i nigdy bym nie chciała tam trafić wstyd i chańba ;(
Któraś z was pytała na ilu polskich porodówkach byłam więc odpowiem ,że zwiedziłam 5porodówek jedną w warszawie u kuzynki jak rodziła rok temu a 4w woj.łódźkim i dla mnie jedna na te 5wypadła pozytywnie dokładnie w łowiczu
A powiedzieli mi w szpitalu ,że mam bakteriw w moczu i znacznie ponad norme bardzo się przestaszyłam...ale przechodzi,co dziennie patrze na swoje siusiu w kibelku i na wkładke jaką mam wydzieline i wszystko w normie jak na razie antybiotyk pomaga
17września mam wizyte w szpitalu kontrolną i tak do końca ciąży będe miała,plusem jest to ,że nie musze chodzić teraz po skierowanie do szpitala do przychodni mojej tylko prosto jade na porodówke
Nie wiem jak teraz jest w szpitalach polskich ale szpital kutnowski mi wystarcza i nigdy bym nie chciała tam trafić wstyd i chańba ;(
oleńka:)
Fanka BB :)
edytka84-wczoraj miałam pierwsze KTG i teraz przed każdą wizytą będę mieć.A przy końcówce ciąży co parę dni.Teraz mam wizytę za 4tygodnie.A następne wizyty co dwa tygodnie.Tak że u Mnie wychodzi że po 33tygodniu będę miała wizytę co dwa tygodnie.Ale mi się wydaje że to zależy od lekarza.
eve to chyba trafilas na same zle szpitale, bo teraz jest zupelnie inaczej niz kiedys. Nie wiem kiedy Ty bylas w tych szpitalach, bo moze dosc dawno i dlatego masz takie stwierdzenie ze wszedzie jest beznadziejnie.
A mam pytanko po co Ci skierowanie z przychodni??
Ja od poczatku ciąży wizyty mam co 3 tygodnie. I na KTG bede chodziła do szpitala w którym bede rodzić
A mam pytanko po co Ci skierowanie z przychodni??
Ja od poczatku ciąży wizyty mam co 3 tygodnie. I na KTG bede chodziła do szpitala w którym bede rodzić
E
Eirema
Gość
Ja ostatnio przebijałam się do mojego szpitala 1,5 godziny...więc jak przyjdzie mi na KTG jeździć to będzie ciężko..... w godzinach szczytu Kraków to istna masakra, zwłaszcza jak się chce dojechać z Łagiewnik na Hutę....
podgrzybek
Mama Bartocha
Amerie - a na tej SR mówili jak się trzeba stawić do szpitala? Tzn czy trzeba się wcześniej umawiać? Np na to KTG? Opłacacie sobie tą położna z SR?
hej mamuski. melduję sie po wczorajszej wizycie... Dobrych wieści nie mam... ginka strasznie zaniepokojona moją szyjką... tylko 1,5 cm, zrobiło się zewnętrzne rozwarcie 0,5 cm i na dodatek miękka jest. Nie wiem co jest przyczyną...czy to że strasznie wszystko przeżywam? Mam mieć zakładany Pesser, ten krążek, bo ginka mówi że może być cięzko z donoszeniem... Najpierw musialam zrobić posiew z pochwy i czekam na wyniki, mają być w piątek. Jeżeli będzie ok to w środę założymy, a jeżeli są jakieś poważne bakterie to będzie tzreba najpierw zaleczyć.... . Do tej pory mam leżeć.
Dzidziusia na usg nawet długo nie oglądałyśmy tylko sprawdziła ruchliwość, tętno płodu i tyle... Ale mam iść na USG wkrótce, także wszytsko tam obejrzymy... .
ogolnie dół....
Dzidziusia na usg nawet długo nie oglądałyśmy tylko sprawdziła ruchliwość, tętno płodu i tyle... Ale mam iść na USG wkrótce, także wszytsko tam obejrzymy... .
ogolnie dół....
reklama