Trusia77
Fanka BB :)
Goncia i Lile o kurde, trzymajcie się dziewczyny i duuuużo leżcie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Holly, prawde mowiac balabym sie jechac... Swoje podroze koncze w 35 tygodniu ciazy. Chociaz... wlasnie sobie przypomnialam ze z Bartusiem to nad morzem bylam w 36 tygodniu, a to dokladnie 445 km od domu... Tylko, ze teraz jestem juz ostrozniejsza...Lile, Goncia - będzie dobrze - nie martwcie się, leżcie sobie i więcej piszcie ;-) Na pewno dzieciaczki jeszcze długo wytrzymają w brzuszkach... Ja wciąż nie wiem co z moim zaplanowanym wyjazdem na ślub - 9 października. Strasznie bym chciała bo to ślub naszych przyjaciół - wielka, szalona i gwałtowna miłość (zresztą też z Maluszkiem w drodze) i w ogóle w moich rodzinnych stronach, ale jednak 400km od domu... Ostateczny głos będzie miała moja ginka.
najlepsze jest to, że ja nie mogę leżeć, do 20tego września muszę oddać pracę magisterską - więc przynajmniej 2 razy będę musiała jechać do Krakowa - a to też kawał drogi. Boje się, że mi się poród zacznie podczas obrony :/ .. Do tego jeszcze mi ciśnienie leci w górę, w życiu takiego wysokiego nie miałam - co prawda czuję się dobrze, ale czy to nie szkodzi dziecku? W poniedziałek następna wizyta, mam nadzieję, że będzie lepiej..
amerie - ja się będę bronić na AGH, zobaczymy jak będzie :-). A jakby coś było nie tak, to który szpital w Krk jest fajny? Wielkość brzuszka chyba zależy od ułożenia dziecka, nie? Jak wczoraj czekałam na swoją kolej w poczekalni u gina, rozmawiałam z 2ma kobietkami - i obie miały niewiele większe brzuchy ode mnie a były tydzień przed i tydzień po terminie ;-) (z czego jedna od początku ciąży tylko +3kg!).