ja dzis mialam naj gorsza wizyte na usg w zyciu
musialam isc do takiego punktu Panda i podac dane itd no i karte ciazy oczywiscie pozniej z jednego konca szpitala na drugi zeby usg zrobili na usg sie okazalo,ze maluszek ma 24cm i reszte podam po terminach bo nie wiem co znacza ale moze ktoras z was wie FL47 AC201 to obwod glowki i dlugosc nozki chyba z tego co mi sie wydaje!!Ale wszystko jest ok i mam przestac palic dostalam nawet po nosie od swojej sonografki ale smieszna babka jest i wie,ze bede sie starac po woli ograniczac coraz bardziej bo jest mi ciezko!!
NOO ale przejcmy do setna moich nerw z usg musialam leciec znow do Pandy i pokazac im wyniki tam jakas wredna angliczka,zasapana,przepocona,chuda szkapa,rasistka zaczela gadac do kolezaneczki,ze ,,a bo z polski dziewczyny to szczuple takie i zaniedbane,,spojrzala na mnie i jej jakos zdanie sie zmienilo dodala tylko ,,ale nie wszystkie sa tez ladne,, i myslala,ze jej nie rozumiem!!
Myslalam ,ze dojde i jej te kudly wyrwe tylko marcin mnie powstrzymal wiec na odchodne powiedzialam tylko drugiej pani ,ze wszystko rozumialam i nastepnym razem jesli to sie powturzy osobiscie porozmawiam z ich przelozonym bo ja rasistka nie jestem i ludzi traktuje na rowni to jak wyszlismy tylko slyszalam tekst ,,zastanow sie co mowisz,przeciesz oni angielski w szkolach maja i znaja,, a po chwili ,,prace chcesz stracic,, a ja dumnaa poszlam sobie i tylko marcin powiedzial ze nie potrzebnie jej zwrocilam uwage ale jak nie potrzebnie skoro nie pozwole sie obrazac a w szczegolnosc innych polek i niech taka angielka spojrzy w lustro byla taka paskudna a taka rasistka bylo po spojrzeniu widac samym