reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza co nowego slychac

ja dziś byłam na kontrolnym badaniu, za 2 tygodnie zapisał mnie ginek na USG a dziś zlecił badanie krwi i moczu. no i oddałam tą krew a potem ŁUPS i nawet nie wiem kiedy zemdlałam... Ale to chyba z gorąca bo już czuję się ok

reklama
Nasza wizyta za miesiąc - 2.08. Ale od kiedy już wiem że w moim brzuszku jest Dawidek już mniej niecierpliwię się każdej kolejnej wizyty ;)

A ja mam kolejną wizytę 22.07:) Muszę na nią przynieść tradycyjnie siuśki i dodatkowo wyniki krwi i wyniki cukru bleee. Coś czuję, że do 22.07 szybko zleci.. oby:D

Moja wizyta już za tydzień :-) i już się doczekać nie mogę :-) ale swoją drogą to zleciał ten czas od poprzedniej wizyty strasznie szybko.

małamrówka słodkiego się najedz to będzie dzidzia fikała.

A ja dzisiaj przepisałam się z wiyty 14.07. na 12.07. Doczekać się nie mogłam:-) Normalnie idę w ślady Myszy :-D

A ja dzisiaj przepisałam się z wiyty 14.07. na 12.07. Doczekać się nie mogłam:-) Normalnie idę w ślady Myszy :-D

Hi hi hi...a ja właśnie miałam pisać że pierwszy raz nic nie pokombinowałam :-D choć nie ukrywam że najchętniej to bym w piątek pojechała.

Ja mam takie wrażenie, że ostatnio te tygodnie śmigają jak szalone i szybciej czas leci:eek:

Też mam takie wrażenie :-)

reklama
Do góry