reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Emka - wielkie gratulacje dla siostry trzymam kciuki super mikolajkowa wiadomosc i niespodzianka malenstwo sobie poradzi wierze w to !!!! :)

reklama
Hej dziewuchy :)
Chwile mnie nie bylo I juz tyle do nadrobienia :)
Em-ka gratulacje dla siostry :) Super mikoljkowy news :) Reszcie dziewczyn gratuluje udanych wizyt I oczywiscie trzymam kciuki za dzis jesli jeszcze ktoras nie wizytowala :)

Kajtek duuuży maluszek!:-D

Kaczuszka to Ty chyba do rzeźnika trafiłaś z tą szyjką i porodem:wściekła/y:. No masakra co się dzieje w tych szpitalach i potem jak tu się nie denerwować my pierworódki.

Kajtek a co to jest vacum??

yoanna gratuluje zdrowego synusia i życzę by się skurcze uspokoiły:tak:

Emka gratulacje dla siostry

Ja po wizycie. Szyjka ok. serduszko ok i nic więcej się nie dowiedziałam.

kolejna wizyta 12 grudnia

Hej kochane moje Stęskniłam się za Wami* Na początek gratuluję wszystkim udanych wizyt i sporych maluszków. Ja jestem szczęśliwa z tego powodu, że w domku. Córa nie odstępuje mnie na krok, jakby się bała, że jej znów zniknę, bidulka moja. Jak mnie zobaczyła po szpitalu to był dziki szał radości. A ja nie mogłam opanować łez. We wtorek w szpitalu usg zrobił mi specjalista od usg, znałam Go już wcześniej, specjalnie dla mnie Go ściągnęli. Tak strasznie się stresowałam, serce waliło mi jak oszalałe. Bo wiedziałam od mojego lekarza, że jeżeli z teymi przepływami będzie nie tak, to będę musiała jeszcze na długo zostać w szpitalu coby być pod ciągłą obserwacją. A to załamałoby mnie, choć musiałabym wytrzymać dla drugiej córeczki, choć tęsknota za pierwszą codziennie rozrywała mi serce na kawałki. I ten specjalista powiedział, że jest wszystko ok. Popłakałam się ze szczęścia, aż mnie lekarz uspokajał. Ten przepływ jest w górnej granicy normy, ale się w niej mieści, zważając, że wszystkie zapisy ktg są ok , dodatkowo wody płodowe w normie i maluch przybiera . Nie kazał mi się niczym martwić, muszę tylko uważać na ruchy dzidziola. We wtorek malutka miała prawie 2 kg dokładnie 1975 g więc jak na ten tydzień ciąży jak najbardziej ok. Już do porodu co dwa tygodnie usg. Wzięłam już l4 i cieszymy się sobą z córeczkami moimi. Odetchnęłam wreszcie. Dziękuję Wam za wszystkie ciepłe słowa, myśli i kciuki Wreszcie czuję, że żyję:)

reklama
Emka gratulacje dla siostry, będziemy nadal trzymać kciuki mocno &&&& Calineczka kciuki za wizytę kochana. A ta dr Saadi w którym szpitalu w Lbn pracuje? Ja będę rodzić na Kraśnickich, polecam Ci, opieka super! Już po pierwszym porodzie byłam zadowolona, ale teraz po tym pobycie tylko potwierdziłam swoje zdanie. Przepraszam za post pod postem, ale coś mi się pochrzaniło i edytować nie mogę ;/

Do góry