reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Fifka czytałam troche o tej małopłytkowości. Moze oznaczać poważne choroby a w przypadku ciezarnych prawie 20% kobiet pod koniec ciazy zmaga sie z tym spadaniem płytek , co nie oznacza nic groznego. Ale jednak lekceważyc nie mozna,. Mi ze 146tysiecy spadło na 88tyś wiec sporo. Bede prosic czy moge połozyc sie w poniedzialek , kompletnie przez weekend nie mamy co z Natanielem zrobić:(

reklama
blanka -No faktycznie leca ci te plytki ;/ A musisz isc koniecznie do szpitala z tym? Nie da sie tego podniesc lekami jakimis?? znaczy takimi do brania w domu...

No właśnie moja lekarka mówiła,ze trzeba sie położyć porobić badania. Poobserwować . Także na leczenie w domu nie mam szans. Wiecie co jakoś ostatnio srednio sie czułam , kreci mi sie w głowie . Teraz mysle ze to właśnie przez ta małopłytkowość. Jutro dam znac po wynikach! Dzieki za wsparcie

Inomama mam nadzieję, żejutrzejsza wizyta w szpitalu będzie ostatnią przed porodem:tak:

Blanka w sumie dobrze że lekarka chce działać od razu, trzymam kciuki żeby wszystko było ok:tak:

Salli, Agagsm czekamy na same pozytywne wiadomości po jutrzejszych wizytach:-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Hej. Ja miałam dziś usg. Jaś nadal jest Jasiem. Ułożony główką do dołu. Waży 1900 gr. Ma już włosków dużo. Zdrowy:)

Kciuki za wizyty. Czytam codziennie ale z telefonu często mi posty ucina

Blanka- kciuki

reklama
Do góry