reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Dziewczyny gratuluje zdrowych maluchów!! Kciuki za pozostale dzisiajsze wizytki:)

WIecie co, ja jeszcze mam ponad tydz do wizyty... w przyszla środe... i zaczynam panikowac bo chcialabym wiedziec juz, dzisiaj ze wszytsko jest ok!!:angry:

reklama
dona, blanka gratuluje!!:) Super wiesci!! Ania - tez pomyslalm ze skoro lekarka nic nie wypatrzyla to znaczy ze nic tam nie ma poprstu :)Niebawem sie dowiesz :)
kaha- juz napisalm w innym watku -ze w ciazy leuocyty wzrastac moga fizjologicznie I do 15 tys wynik jest zupelnie w normie :) Nie stresuj sie na zapas :) Normy ktore podaje lab. jest zawsze dla ludzi "zdrowych" I "nieciezarnych" tak ze luz :)

Blanka bardzo sie cieszę że wszytko ok, no szkoda ze mały a moze jednak mała (ten podwinięty siusiak troszkę daje mi do myślenia) tak sie odwróciła i nie można było zobaczyć dokłądnie serduszka, moj maly szalal w brzuchu ale lekarka tez mi troszke tym brzuchem ruszala bo chcial dokladnie rączki i paluszki poogladac i kość nosowa a on akurat raczkami buzię zasłaniał, za to nogi trzymała szeroko:)

dona gratuluje siusiaka::) no I przede wszystkim zdrowego bąbelka:)

blanka ja btez na zdanie ze się siusiak podwinął, pomyslalabym ze dziewucha:p:p...no I bardzo łądnie waży, juz prawie 0,5kg:)a dlugośc zmierzyl??

no zobaczymy jutro....o 14.30 mam wizyte...I stwierdziłam, że jeśli jutro Maluszek nie zaprezentuje co ma między nózkami, to na połówkowe idę w piątek 31 sierpnia...a jesli pokaże, to pojdziemy 9 wrzesnia:) wiec jutro wszystko się okaze:)

Dziewczyny lekarz powiedział,ze siusiak sie zawinął ale jakoś tyłem go widział :) Dziewczynki z Filipa nie będzie , o nie :) Rączki nozki widział i fakt faktem ze na genetycznym juz palce były liczone wiec o to sie nie bałam . Wszystko na opisie mam zaznaczone prawidłowo tylko to serduszko mnie martwi bo sam powiedział,ze słabo widzi nie ma jak sie dobrać i stąd tez ta wizyta 16.09.

Ikasia długości nie mierzył ... chyba? zaraz wyciagne opis:)
Aniu stawiam u Ciebie córke :)

Blue ja ci statystyki chyba troche pogorsze, bo wróżyłaś mi córcie:)

Ja juz zaciskam kciuki za nastepne wizyty i nasze styczniowe szczescia małe:)

PS apropo stycznia :) termin mam na 31 12 z usg

Mysle ze teraz Filip nie bedzie az tak wielki jak Natas. Natas dokładnie w tym wieku mial 625g a Fifi dzis 451g , lekarz stwierdził,ze galanta waga :)

reklama
No to ja też już po. Gratulacje dziewczyny udanych wizyt.
No a u mnie wszystko ok, to najważniejsze. Mała, tak dziewczynka na 90%, waży 210g, na 100% płeć potwierdzi się 23.09.tj.na usg połowkowym. No i skierowanie na picie glukozy jest.
Co do zęba to już go Nie ma. Wszystko trwało 1minutę i nie bolało. A serce tak mi waliło jak nie wiem.
Blue, Twoje i moje przeczucie się sprawdziło.

Do góry