reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Kochane Hope, Justynaj, delewarre, Inomama POWODZENIA NA WIZYTACH!!!

Inomama ah... jak ja dobrze cię rozumiem... :-( wizytę mam za 2 tygodnie i strasznie się denerwuję jak ta sprawa z moją szyjką wygląda... mam miesiąc przerwy miedzy wizytami...

Panna, ja wierzę, że niedługo zaświeci dla Ciebie słoneczko. zasługujesz na nie :-(
Inomama, rozumiem twój strach. ale wszystko będzie dobrze, zobaczysz

tak sobie człowiek teraz uświadamia, że to wszystko jest takie kruche, że możemy to w każdej chwili stracić. to straszne.

Panna, to okropne, tak bardzo Ci współczuję...
[*]

niech lekarze jak najszybciej odkryją co Ci jest i znajdą na to jakieś leki...

ciekawe, czy wizytujące dziś poznają płeć maluszków?

Ja pewnie nie, bo wizyta bez usg dzisiaj, ale mój lekarz ma usg w gabinecie, tylko nie zwykł robić na każdej wizycie.
Ale pewnie Go uproszę, żeby choć na chwilę zerknął czy wszystko w porządku.
Panna wiem kochana, że każda z nas ma swój los, ale zżyłyśmy my się tu wszystkie i utożsamiamy się z Tobą, i dlatego teraz każda z nas boi się jeszcze bardziej. Ja ściskam Cię mocno jeszcze raz.

Panna przepraszam, ale poplakalam sie.to byla moja pierwsza reakcja, nie czytalam wczoraj, dzis przyjechalam z badania i chcialam najpierw przeczytac co u Was. Najpierw te wszystkie trzymane kciuki i niestety ta wiadomosc od Ciebie. Ale wiesz co, po tym szoku,ktory doznalam jak przeczytalam Twoj post pomyslalam sobie, ze jesli Ty tak bardzo chcesz to napewno Ci sie uda, i mam duze przekonanie,ze bedziesz cieszyc sie swoja dzidzia. Bardzo chcialabym Cie przytulic, trzymaj sie kochana.

i krotko o mojej wizycie.moj chlopczyk wazy 137g i ma ok. 18 cm.A bylam przekonana na 100% ze bedzie dziewczynka...jak widac nie zarobilabym jako wrozka...
to bylo bardzo mile zaskoczenie, Blulovi ja nawet balam sie marzyc o chlopczyku.Dziewczyny dziekuje za trzymane kciuki.
nawet mi sie juz nie chce cieszyc z niczego.nie potrafie, jak wiem,ze wszystko takie kruche...
prosze Was nie moge przestac plakac

reklama
Panna nie wiem co napisac, boze to straszne ;( przykro mi ;(
[*]

justynaj gratulacje ! wiedzialm ze bedziesz miala synka bardzo sie ciesze zasluzylas i dbaj o siebie zeby wszystko bedzie dobrze !!

Do góry