reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Kochane Hope, Justynaj, delewarre, Inomama POWODZENIA NA WIZYTACH!!!

Inomama ah... jak ja dobrze cię rozumiem... :-( wizytę mam za 2 tygodnie i strasznie się denerwuję jak ta sprawa z moją szyjką wygląda... mam miesiąc przerwy miedzy wizytami...

Panna, ja wierzę, że niedługo zaświeci dla Ciebie słoneczko. zasługujesz na nie :-(
Inomama, rozumiem twój strach. ale wszystko będzie dobrze, zobaczysz

tak sobie człowiek teraz uświadamia, że to wszystko jest takie kruche, że możemy to w każdej chwili stracić. to straszne.

Panna, to okropne, tak bardzo Ci współczuję...
[*]

niech lekarze jak najszybciej odkryją co Ci jest i znajdą na to jakieś leki...

ciekawe, czy wizytujące dziś poznają płeć maluszków?

Ja pewnie nie, bo wizyta bez usg dzisiaj, ale mój lekarz ma usg w gabinecie, tylko nie zwykł robić na każdej wizycie.
Ale pewnie Go uproszę, żeby choć na chwilę zerknął czy wszystko w porządku.
Panna wiem kochana, że każda z nas ma swój los, ale zżyłyśmy my się tu wszystkie i utożsamiamy się z Tobą, i dlatego teraz każda z nas boi się jeszcze bardziej. Ja ściskam Cię mocno jeszcze raz.

Panna przepraszam, ale poplakalam sie.to byla moja pierwsza reakcja, nie czytalam wczoraj, dzis przyjechalam z badania i chcialam najpierw przeczytac co u Was. Najpierw te wszystkie trzymane kciuki i niestety ta wiadomosc od Ciebie. Ale wiesz co, po tym szoku,ktory doznalam jak przeczytalam Twoj post pomyslalam sobie, ze jesli Ty tak bardzo chcesz to napewno Ci sie uda, i mam duze przekonanie,ze bedziesz cieszyc sie swoja dzidzia. Bardzo chcialabym Cie przytulic, trzymaj sie kochana.

i krotko o mojej wizycie.moj chlopczyk wazy 137g i ma ok. 18 cm.A bylam przekonana na 100% ze bedzie dziewczynka...jak widac nie zarobilabym jako wrozka...
to bylo bardzo mile zaskoczenie, Blulovi ja nawet balam sie marzyc o chlopczyku.Dziewczyny dziekuje za trzymane kciuki.
nawet mi sie juz nie chce cieszyc z niczego.nie potrafie, jak wiem,ze wszystko takie kruche...
prosze Was nie moge przestac plakac

reklama
Panna nie wiem co napisac, boze to straszne ;( przykro mi ;(
[*]

justynaj gratulacje ! wiedzialm ze bedziesz miala synka bardzo sie ciesze zasluzylas i dbaj o siebie zeby wszystko bedzie dobrze !!

Do góry