puipui, z mierzenia tez mam zmniejszona 34 cm na 36 tyg i skierowała mnie na USG, tylko trzeba czekac od nich list, a u Ciebie super ze juz w czawartek... jak jutro nie dostane listu, to zadzwonie do położona bo ile mozna czekac, czekam juz od tygodnia...
reklama
Lakara, sama się zdziwiłam że tak szybko. Przy mnie dzwoniła do szpitala i nawcześniejszy był właśnie czwartek. Godzina po południowa 3.15 wiec nie jest najgorzej.
Lakara, a ty troche czekasz już na ten list. Pamiętam, że tobie też sie nie zgadały centymetry, ale myślałam że już byłaś na usg...
Lakara, a ty troche czekasz już na ten list. Pamiętam, że tobie też sie nie zgadały centymetry, ale myślałam że już byłaś na usg...
bunia15
Fanka BB :)
Noi ja juz po..
Lilija nie no ja chyba startuje na największego sierpniowego bobasa ever ..
Nie wiem jak poszczególne wymiary znaczy ile do przodu bo ja raport dostaje dopiero po 2-3 dniach na moj profil online..
Ale mowi mi ona ze bedzie big baby ale przy cukrzycy to raczej sie zdarza.. Noi ze warzy jakies 8 pounds 3ounces ale ze różnica błędu jest +- 1funt, i tak wychodzi 3600-3700 po przeliczeniu.. Nie no załamka a my jesteśmy 35t 5d.. I juz mam stracha ze zakończy sie to ale cc, a ja nie chce :/ bo jeszcze tyle czasu przecież to urośnie :/ musze ciuszki wymieniać chyba jednak te co sie da..
Lilija nie no ja chyba startuje na największego sierpniowego bobasa ever ..
Nie wiem jak poszczególne wymiary znaczy ile do przodu bo ja raport dostaje dopiero po 2-3 dniach na moj profil online..
Ale mowi mi ona ze bedzie big baby ale przy cukrzycy to raczej sie zdarza.. Noi ze warzy jakies 8 pounds 3ounces ale ze różnica błędu jest +- 1funt, i tak wychodzi 3600-3700 po przeliczeniu.. Nie no załamka a my jesteśmy 35t 5d.. I juz mam stracha ze zakończy sie to ale cc, a ja nie chce :/ bo jeszcze tyle czasu przecież to urośnie :/ musze ciuszki wymieniać chyba jednak te co sie da..
Fiołeczka89
Dziewczyny zalamalam się, odebrałam wynik gbs. Wyhodowano streptococcus agalactiae, wzrost obfity. Co teraz?! Naczytalam się w necie różności, jestem przerażona. Siedzę i rycze ;(
maartuszkaa89
Fiołka u mnie też wynik dodatni, ale lekarz mówił żeby się nie przejmować. Przy porodzie maluszek dostanie antybiotyk i będą obserwować podczas pobytu w szpitalu
reklama