reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u ginekologa, badania, zdjęcia u USG

Anney hola hola maleńka. Jest 22.53. Środa. Urodzisz Czwartek, piątek albo sobota. Całe 3 dni, Blerka "stara się" jak może Cię wyprzedzić, ale ja jej w kartach jeszcze nie widzę, będzie dopiero na następny tydzień, zaraz po tym jak jej szafę dowiozą. Okaże się,że porysowana decha i z się mówiąc delikatnie zdenerwuje, po czym urodzi :p

Blerka też mam ten dylemat, bo chciałabym w mieście wojewódzkim, ale nie wiem czy jest sens i czy bedzie czas tam jechać. Więc czytam tez opinie o powiatówce w razie czego.

reklama
Lilija jesteś nasz etatowa wrozka haha (tarot
Czy zwykle? [emoji12])
A Niki zaklonaczka hahah

Hahahahaha dobra jesteś ;)

Akuku ty urodzisz blisko Blerki, ale nie powiem ci dokładnie kiedy. Mogę Ci podpowiedzieć,że będzie to szybka akcja. Zaczną sie regularne skurcze, pojedziesz na porodówke i do 3 godzin urodzisz.:p

Anney takie z piłkarzami hahahahah :D kolekcjonerskie :p

<sama się siebie przerażę jak coś z tych głupot ,które piszę okaże się prawdą> buhahahahaha

Noz kurde, jesli pomiary nie jest pewne, to po co tak wogole to sprawdzają i jeszcze mozna tym sie zdenerwowac, ze cos nie tak jest eh.. NHS... !:no:
z drugiej strony, ciesze ze bede miała jeszcze USG :D tylko nie wiem czy zdążę na USG :-D Bo połozona mowiła, ze głowka jest w idealnym miejscu i na pewno się nie obróci .
no z moczem nie bardzo martwie, ale mam nadzieje ze okaze w porzadku.

A myślałam, że tylko moja szyjka ma w nosie skracanie ;)

Blerka no pięknie! Następna jak nic!

Anney idź się zatruć jadem męża haha może pomoże! I uwierz, że nie będziesz ostatnia, przenosiłam pierwszego to i drugiego pewnie też będę dźwigać dłużej. A przydałoby się już urodzić, bo przestaję wyrabiać, stopy bolą, plecy też zaczynają, całe krocze rwie, brzuch boli napięty ech! A tu tyle jeszcze przede mną!

I też puchnę jak mały prosiak, od kilku dni nie zakładam obrączki, bo zaraz muszę ja zdjąć z powrotem. Piję dużo, sikam niemało, a mimo to palce jak serdelki grubaśne :(

reklama
Do góry