reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u ginekologa, badania, zdjęcia u USG

reklama
Magdus namiot z koldry buhaha.
A to Ty tak szybko chcesz hmrzec ! Kobieto spokojnie jeszcze jakies 80 lat zycia przed toba !

A zobaczycie jak jrodzicie to czas poleci ! Wtedy dziecko nagle ma rok dwa.. a tu jiz 7.. dopiero co na porod czekalam

Moja mala cos slabo ruchliwa dzisiaj.. tzn czuje ja ale taka jakas slaba..

O kuzwa ale silny skurcz!

Magda marzyc o dacie porodu to my wszystkie mozemy. Niestety dziec wyjdzie kiedy chce on a nie kiedy chcemy my.
A pomiaru sa ORIENTACYJNE. Nie przejmuj sie tym kochana. Szyjka tez nie. Przyjdzie na nia czas i zobaczysz ze dzisiaj jest a jutro juz jej nie ma.
Wszystkie jestesmy juz zmeczone, brzuchy nam ciaza.
Ja tez bym chciala urodzic wczesniej, jednak nie wczesniej niz w 39 tym tyg.

Moja znjoma pirwsze dziecko w 35 tyg urodzila a teraz miesiac temu coreczke w 42 tyg i tez myslala ze urodzi przed terminem bo przeciez pierwsze dziecko przed terminem to i drugie tez. A to niestety tak nie jest.

Cina ja wszystko rozumiem ale sa babki ktorym sie ten stan podoba, mnie niekoniecznie. Juz jestem wymeczona tym wszystkim...
Date tak tylko o sobie powiedzialam ale wlasnie myslalam ze jednak bedzie szybciej niz dluzej ech. A tu sie okaze ze tez przenosze niewiadomo ile :D jeszcze spodziewalam sie ze nastepna wizyta za tydzuen a tu za 2... to mi uswiadomilo ze moj gin naprawde noe liczy na nic wczesniej z mojej strony bubu :( :D

Love! Wlasnie słyszałam, ze to najbardziej pomaga! Dajesz mi nadzieje!! Haha

Taaaa.... Nagram wam i wyślę ;) i będę gwiazda YouTube albo redtube w sekcji hardcore hahaha

Uwierzcie mi, ze jak rozpocznie sie poród, każda jedna z nas bedzie odkrakiwac po stokroć nasze życzenie porodu hahahaha

A skad wiesz ze przenosisz?
Ja tez tak mowilam w pierwszej ciazy. Napewno przenosze i beda mi porod wywolywac. A tutaj prosze 5 dni przed terminem nagle sie zaczelo. A na ktg dwa dni wczesniej nic, jeden skurcz byl.

Trzymam kciuki za ciebie zeby jednak wczesniej niz pozniej[emoji3]

Ja tez nie lubie byc w ciazy...a koncowka ciazy to juz wogole porazka....

Cina szyjka 2, 5 wola rozpaczliwie ze porodu nie bedzie hahaha :D
Juz bym po prostu chciala ja miec, wiedziec ze wszystko jest z nia ok, w brzuchu to sie wszystko wydarzyc moze... i ja za Ciebie trzymam kciuki zeby bylo wtedy kiedy sobie wymarzylas :)
Anney niewazne gdzie, wazne ze zyskasz popularnosc :D ale my, twoje forumowe dupencje filmik musimy otrzymax w pierwszej kolejnosci!

reklama
Do góry