reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u ginekologa, badania, zdjęcia u USG

reklama
Wiem, wiem Magduś, narzekaj narzekaj. Po toś my tu są. Wiem, że bardzo ćiężko Ci było ale pamietaj to już było i widocznie nic nie dało się na to poradzić.
Teraz Ciesz się tym stanem a ten dzień przyjdzie.

Ja pamiętam jak mnie się spieszyło a jak jjuż co do czego doszło to strzeliłąm focha i powiedziałąm że nie rodze bo już mam dość i prawie :p

Pupui, tez pisałam, ze jak jedna będziemy odkrakiwac po stokroć życzenie wcześniejszego porodu, jak juz skurcze bedą porodowe ;) haha ze mną na czele!
Mimo iż wiem, jaka słodycz mnie czeka, chce mieć to juz za siba a z drugiej strony bije sie trochę, bo moj drugi poród był krótszy ale boleśniejszy, a miałam odpływy, wiec jesli ten bedzie jeszcze intensywniejszy, to i tak będę gwiazda jakiegoś liveleak'a za morderstwo na porodówce ;) haha
Troszku gdzieś w głębi duszy sie boje. [emoji17]

hahaha anney impuls z mózgu do miednicy słabo przekazujesz :D

Dlatego dziś zapowiedziałam
Mojemu m, zeby użył swojego jadowitego mózgu do przekonania mojej miednicy, ze juz czas hahahaa

Edit: oszczędzę wam tego co powiedział, ale pytał
Czy sam może wybrać pozycje startowa ;)

Ostatnia edycja:
magdus ta pogoda nie pomaga wiesz ... może zrobi się chłodniej to lepiej na to spojrzysz. Ja jak z Martą chodziłam to urodziłam w 42 po indukcji i wcale mi się nie spieszyło, a teraz też bym chciała już ! ale Martę urodziłam początek maja i pogoda była idealna na chodzenie z brzuchem, teraz się czuję jak czołg ;)

hahaha anney teraz sobie wyobraziłam jak Twój m podłącza swoje synapsy mózgowe kolorowymi kabelkami do Twojego brzucha jak ktg :-D

tego scenariusza który zapewne w realu nastąpi nie chcę sobie wyobrażać bo ochoty sobie narobię a mojego m nie ma dziś w domu :D

Panikara, bidulko! To lepiej sobie nic nie wyobrażaj hahaha, bo on jest na tym
Etapie, ze sie juz zastanawia nad antykoncepcja po
Porodzie hahahahaha

reklama
Anney nagraj taniec koniecznie!![emoji7] Z mojej strony mogę obiecać, że film zostanie między nami [emoji16]

Magdus moja szyjka miała tydzień temu 3,5 cm...

Do góry