reklama
Wiem, wiem Magduś, narzekaj narzekaj. Po toś my tu są. Wiem, że bardzo ćiężko Ci było ale pamietaj to już było i widocznie nic nie dało się na to poradzić.
Teraz Ciesz się tym stanem a ten dzień przyjdzie.
Ja pamiętam jak mnie się spieszyło a jak jjuż co do czego doszło to strzeliłąm focha i powiedziałąm że nie rodze bo już mam dość i prawie
Teraz Ciesz się tym stanem a ten dzień przyjdzie.
Ja pamiętam jak mnie się spieszyło a jak jjuż co do czego doszło to strzeliłąm focha i powiedziałąm że nie rodze bo już mam dość i prawie
anney
Fanka BB :)
Pupui, tez pisałam, ze jak jedna będziemy odkrakiwac po stokroć życzenie wcześniejszego porodu, jak juz skurcze bedą porodowe haha ze mną na czele!
Mimo iż wiem, jaka słodycz mnie czeka, chce mieć to juz za siba a z drugiej strony bije sie trochę, bo moj drugi poród był krótszy ale boleśniejszy, a miałam odpływy, wiec jesli ten bedzie jeszcze intensywniejszy, to i tak będę gwiazda jakiegoś liveleak'a za morderstwo na porodówce haha
Troszku gdzieś w głębi duszy sie boje. [emoji17]
Mimo iż wiem, jaka słodycz mnie czeka, chce mieć to juz za siba a z drugiej strony bije sie trochę, bo moj drugi poród był krótszy ale boleśniejszy, a miałam odpływy, wiec jesli ten bedzie jeszcze intensywniejszy, to i tak będę gwiazda jakiegoś liveleak'a za morderstwo na porodówce haha
Troszku gdzieś w głębi duszy sie boje. [emoji17]
anney
hahaha anney impuls z mózgu do miednicy słabo przekazujesz
Dlatego dziś zapowiedziałam
Mojemu m, zeby użył swojego jadowitego mózgu do przekonania mojej miednicy, ze juz czas hahahaa
Edit: oszczędzę wam tego co powiedział, ale pytał
Czy sam może wybrać pozycje startowa
Ostatnia edycja:
panikara
magdus ta pogoda nie pomaga wiesz ... może zrobi się chłodniej to lepiej na to spojrzysz. Ja jak z Martą chodziłam to urodziłam w 42 po indukcji i wcale mi się nie spieszyło, a teraz też bym chciała już ! ale Martę urodziłam początek maja i pogoda była idealna na chodzenie z brzuchem, teraz się czuję jak czołg
panikara
hahaha anney teraz sobie wyobraziłam jak Twój m podłącza swoje synapsy mózgowe kolorowymi kabelkami do Twojego brzucha jak ktg
tego scenariusza który zapewne w realu nastąpi nie chcę sobie wyobrażać bo ochoty sobie narobię a mojego m nie ma dziś w domu
tego scenariusza który zapewne w realu nastąpi nie chcę sobie wyobrażać bo ochoty sobie narobię a mojego m nie ma dziś w domu
reklama