reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u ginekologa, badania, zdjęcia u USG

reklama
Blerka mi polozna mowila ze przed terminem nie urodze a dwa dni pozniej hop siup wody odeszky i dobe pozniej urodzilam takze wiesz haha.
Ale ciesze sie ze wsio ok.

Hej dziewczyny co za dzien. Po poludniu najpier wizyta u immunologa a tam opoznienie a za 1,5 h wizyta u ginki a trzeba jeszcze dojechac kolejka i autobusami no to zadzwonilam do kliniki ze opóźnienie i czy ginka mnie przyjmnie jak sie spoznienie na co babka ze spokojnie ze ginka tez ma opoznienie co najmniej 30 minut no i tak na styk zdążyliśmy na ta wizyte. A wiec tak glowka juz w w kanale, rozwarcie szyjki na opuszek palca, maly przygotowany do porodu i waga szacunkowa to 3kg wow ale ponoc waga ok.
Moja waga poszla w dol ale nic nie mowila zreszta nigdy nie mowila ze to zle. Bardziej zmartwily ja moje cukry tzn ze sa zdarzaja sie niedocukrzenia i ze tyle zmniejszylam insuliny i juz chciala mnie wyslac do szpitala ale po usg i badaniu stwierdzila ze mam jeszcze obserwowac cukryi jak dalej tak beda sie obnizac i bede musiala zmniejszac insuline to mam jechac do szpitala a jak jeszcze 2 tyg beda takie jak teraz to mam kolejna wizyte po jej urlopie za 2 tyg. i wtedy zdecydujemy co dalej.

Martuszka co za debil, wspolczuje.

Blerka gratuluje wizyty :-)

Lucynka, pięknie! Jaka waga ładna [emoji16][emoji16]

Blerka, super wieści, ale i tak o stawiamy ciebie tez hahahaha
Nie Akuku? [emoji12] buzi buzi

Lucalew super, że mała już nie taka mała ;-) i wszystko w porządku. Ty tak walczysz o tego bąka, że chociaż końcówkę byś mogła mieć spokojną. Jesteś fighterka i mała też :-)

reklama
o rany sory, ja mam jakiś zanik mózgu w tej końcówce ciąży bez kitu.:zawstydzona/y: nawet m się ze mnie śmieje, że nic nie ogarniam....przepraszam Cię strasznie!

Do góry