reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u ginekologa, badania, zdjęcia u USG

reklama
Nie zazdroszczę takiej wizyty.. To wyszło by na to samo jak by się zostało w domu. Dobrze że mój lekarz już był na urlopie i byłam za nim pojechał i mam wizytę w piątek i jest już na szczęście ;)

Martuszka palant! To NFZ? Napisz tak czy siak. I nie daj się następnym razem, raz powiesz, że sobie nie życzysz takiego traktowania, za drugim warkniesz i może na debila zadziala. Dzizas...

W sumie to szkoda moich nerwów na takiego specjalistę z powołania, teraz czekam do 21 aż mój wróci i będzie ok :-)
W poczekalni jedna kobietka narzekala że dwa tygodnie temu inny fachowiec z tej przychodni stwierdził że jak chce się dowiedzieć co jej dolega to musi przyjść do niego prywatnie i wtedy porozmawiaja bo od wizyt na fundusz nie powinna dużo wymagać więc bywają i tacy..

Ja je**e co za debil
W uk tez nie ma co liczyć na jakie kolwiek badanie poza ktg i mierzeniem brzucha taśma o badaniu docipnym mozna pomarzyć
Nie ma co trzeba chodzić do polskiego i płacić dla świetego spokoju :)

reklama
Hej dziewczyny wpadłam tylko na chwilę,nie chce wam zasmiecac forum z racji że jestem lipcowka... Mam pytanie do mam z uk. Pisalyscie coś wcześniej o umiejscowieniu główki w kanale rodnym...Palpable 1/5. Czy w waszych książkach ciążowych ten wynik sobie skacze tam i spowrotem i czy jest to możliwe? Dla przykładu i lepszego zrozumienia podam wam moje wyniki po kolei z rosnącymi tyg.
29tyg-2/5
31tyg-Free
32tyg-4/5
34tyg-Free
36tyg-3/5
38tyg-4/5
Nie wiem może panikuje...rozumie że dziecko do 36tyg może zmieniać pozycję ale tak sobie wskakuje i wyskakuje. Nie wiem,nie znam się może to normalne.
Plizz napiszcie dziewczyny jak tam u was? Będę zobowiązana ;-)
Trzymam za was kciuki i pozdrawiam ciepło :-*

Do góry