reklama
loveboiled
Fanka BB :)
Mi się wydaje ze jeszcze może wyskakiwac, szczególnie jeśli tylko trochę jest w kanale
michasia30
Dzięki dziewczyny,gdybyście wiedziały coś więcej dajcie proszę znać...
loveboiled
Ja w 33 miałam free w 36 4/5 Palbable.. Wcześniej nie sprawdzała nawet..kolejna wizyta w 38 tyg. Czyli za tydzień w czwartek. W piątek idę na usg to może się coś więcej dowiem
loveboiled
Mój np się jeszcze przekreca.. Ciągle jest główką w dół ale zmienia boki raz ma plecki z lewej a raz z prawej strony, więc głowa tez raczej się obraca
Hej dziewczyny wpadłam tylko na chwilę,nie chce wam zasmiecac forum z racji że jestem lipcowka... Mam pytanie do mam z uk. Pisalyscie coś wcześniej o umiejscowieniu główki w kanale rodnym...Palpable 1/5. Czy w waszych książkach ciążowych ten wynik sobie skacze tam i spowrotem i czy jest to możliwe? Dla przykładu i lepszego zrozumienia podam wam moje wyniki po kolei z rosnącymi tyg.
29tyg-2/5
31tyg-Free
32tyg-4/5
34tyg-Free
36tyg-3/5
38tyg-4/5
Nie wiem może panikuje...rozumie że dziecko do 36tyg może zmieniać pozycję ale tak sobie wskakuje i wyskakuje. Nie wiem,nie znam się może to normalne.
Plizz napiszcie dziewczyny jak tam u was? Będę zobowiązana ;-)
Trzymam za was kciuki i pozdrawiam ciepło :-*
Michasia, nie denerwuj się. Mnie w poprzedniej ciąży też zmieniało się wstawienie glówki do kanału. Teraz ostatnio miałąm wizyte w 28 ty i mały był w poprzek wiec nie mam porownania, za tydzien dowiem sie jak jest teraz.
Ale na bank miałam podobnie jak Ty.
michasia30
Mój np się jeszcze przekreca.. Ciągle jest główką w dół ale zmienia boki raz ma plecki z lewej a raz z prawej strony, więc głowa tez raczej się obraca
No moja lobuziara tak samo..
Raz lewa raz prawa...
A za tydz mam termin :-)
loveboiled
Jak juz wejdzie naprawdę głęboko to nie ma już szansy wyjść ale to przeważnie w trakcie porodu chyba następuje
anney
michasia, nic sie nie martw!
pupui ma ra je.
mi co prawda siedzi twardo w kanale, ale tez sie obraca.
wiem,ze moze sie przemieszczac, a poza tym, co polovna/lekarz to tez inaczej odczuwa usadowienie, wiec to tez trzeba brac pod uwage.
nic sie nei stresuj i powodzenia!!!!!! :-):-)
pupui ma ra je.
mi co prawda siedzi twardo w kanale, ale tez sie obraca.
wiem,ze moze sie przemieszczac, a poza tym, co polovna/lekarz to tez inaczej odczuwa usadowienie, wiec to tez trzeba brac pod uwage.
nic sie nei stresuj i powodzenia!!!!!! :-):-)
reklama