reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u ginekologa, badania, zdjęcia u USG

reklama
Ja w 33 miałam free w 36 4/5 Palbable.. Wcześniej nie sprawdzała nawet..kolejna wizyta w 38 tyg. Czyli za tydzień w czwartek. W piątek idę na usg to może się coś więcej dowiem

Mój np się jeszcze przekreca.. Ciągle jest główką w dół ale zmienia boki raz ma plecki z lewej a raz z prawej strony, więc głowa tez raczej się obraca

Hej dziewczyny wpadłam tylko na chwilę,nie chce wam zasmiecac forum z racji że jestem lipcowka... Mam pytanie do mam z uk. Pisalyscie coś wcześniej o umiejscowieniu główki w kanale rodnym...Palpable 1/5. Czy w waszych książkach ciążowych ten wynik sobie skacze tam i spowrotem i czy jest to możliwe? Dla przykładu i lepszego zrozumienia podam wam moje wyniki po kolei z rosnącymi tyg.
29tyg-2/5
31tyg-Free
32tyg-4/5
34tyg-Free
36tyg-3/5
38tyg-4/5
Nie wiem może panikuje...rozumie że dziecko do 36tyg może zmieniać pozycję ale tak sobie wskakuje i wyskakuje. Nie wiem,nie znam się może to normalne.
Plizz napiszcie dziewczyny jak tam u was? Będę zobowiązana ;-)
Trzymam za was kciuki i pozdrawiam ciepło :-*

Michasia, nie denerwuj się. Mnie w poprzedniej ciąży też zmieniało się wstawienie glówki do kanału. Teraz ostatnio miałąm wizyte w 28 ty i mały był w poprzek wiec nie mam porownania, za tydzien dowiem sie jak jest teraz.

Ale na bank miałam podobnie jak Ty.

michasia, nic sie nie martw!
pupui ma ra je.
mi co prawda siedzi twardo w kanale, ale tez sie obraca.
wiem,ze moze sie przemieszczac, a poza tym, co polovna/lekarz to tez inaczej odczuwa usadowienie, wiec to tez trzeba brac pod uwage.

nic sie nei stresuj i powodzenia!!!!!! :-):-)

reklama
Do góry