reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u ginekologa, badania, zdjęcia u USG

Telefon
Powtórzył sam ostatnia wiadomośc.

Powiem ci, ze mojej kuzynce od 20ktoregis tygodnia nie rosła i urodziła zdrowego brDaca :) niektóre bardziej nie mogą i tyle. Dobrze kochana bedzie!

reklama
Magdus, czy ja dobrze słyszę, ze bedzie SEX?????? Hahahalleluja!!!

No dziewczynki, teraz poczytamy Magdusie wrecz latająca haha

Cieszę sie bardzo!
I ze grzyba nie ma i ze wszystko ok!

No musi być dobrze, a w razie co za tydzień juz ciąża donoszona i mogę rodzic he he. Znajoma miała wywoływany w 34tyg bo nie rosła macica i mały tez nie przybieral na wadze. Ale jestem dobrej myśli chociaż sama widzę ze brzuch mi nic nie urósł

Lucere to dr zasugerował mocne ograniczenie owoców, bo jak twierdzi to sam cukier :( ale chyba nie jestem w stanie nie zjeść garści czereśni czy malin, moje życie straciło by wtedy sens! Haha
Loveboiled daj znać po usg co z tym brzuchem!

Madziula tego seksu to Ci zazdroszczę, u mnie nie ma przeciwwskazań, ale m niechętny od kiedy w ciąży jestem, także "daje mi" :D od święta...czy tylko ja mam takiego hm...wrażliwego męża?

AncikowA, moj tylko pyta czy na pewno nie ma rozwarcia ;) bo nie zniósłby myśli o swojej córuni w jadzie tatusia ;)
Reszta jego nie odpycha haha ale on zboczuch jest [emoji7]

Moj zawsze sie zastanawial jak to bedzie, czy nie bedzie dziecka po glowie bil hahahahaha :D taaak chyba wreszcie bedzie :D mam takiego doktora zartownisia i mowi ze mam opowiedziec mu na nastepnej wizycie jak bylo i czy bylo dobrze a ja do niego 'panie doktorze wybrzydzac nie bede' :D

reklama
Hahaha och jak ja bym tak chciała!
Mojego niestety odpycha duży brzuch, dyskomfort z tym związany, a jak widzi siarę z piersi to minę ma jakby z przeproszeniem zobaczył rozkładające się zwłoki! masakra! Także żyję w celibacie i cieszę się jak dziecko kiedy wykazuje jakiekolwiek zainteresowanie haha

Do góry