reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u ginekologa, badania, zdjęcia u USG

reklama
Anciikowa - ja bym owoców nie odstawiala , szczególnie teraz w sezonie. Jak odstawisz słodycze i poczytasz o zdrowym odżywianiu i zaczniesz się stosować to napewno wyjdzie na zdrowie :-) choć ja bym się tymi 8 kg nie przejmowala, mam 10 na plusie.

Love ja mysle ze robia to niepotrzebnie bo tylko sie czlowiek nastresuje... wszystko bedzie dobrze!
Anney to bylo do przewidzenia ze wszystko bedzie super :) bardzo sie ciesze :*
Ja wczoraj mialam wizyte. Wszystko jest super, grzyb odszedl w zapomnienie, mamy zezwolenie na grzeszenie hue hue :D mala wazy 2290g, nastepna wizyta za 3 tyg i jak to lekarz powiedzial wtedy to juz bedziemy sie zastanawiac czemu jeszcze nie rodze haha :D i sam na moje 'mam nadzieje ze urodze wczesniej niz termin' odpowiedzial ze on tez bo nie bedzie nerwowki. A wiec jeszcze ze dwa tyg i sie smieje ze zaczne sklony robic haha :D

Magdus ja się nie stresuje bo w pierwszej ciąży tez mierzyłam mniej i było wszystko ok :)
A dla mnie to nawet i lepiej bo jeszcze podejrze sobie małego :)

Super, najwazniejsze to pozytywne nastawienie :)
Ja mam 6kg na plusie ale ja mam 30kg nadwagi wiec prosze sie nie sugerowac :D i w ogole ostatnio mi szwagierka powiedziala ze wygladam jakbym za tydzien miala rodzic :( a wczoraj w przychodni babka 3 tyg wieksza ciaza niz ja a brzuch dwa razy jak moj :o nikomu sie nie dogodzi, raz za maly raz za duzy... najwazniejsze ze baki sa zdrowe!

Dokładnie Magdus.. Każda ma inny brzuch moja znajoma myślała ze mam termin na październik ha ha.. Ale ostatnio wszyscy mi mówią ze maly brzuch mam..

reklama
Do góry