reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u ginekologa, badania, zdjęcia u USG

Dziewczyny kciuki za wszystkie wizyty!

Anney nie martw się na zapas! Zobaczysz co poradzi lekarz, miałaś ostatnio dużo stresu i ten wyjazd do Polski, może to dlatego.

Magduś, Zuzzi a może tak czujecie czkawkę maluchów, ja też na początku nie wiedziałam co to, ale doszłam do wniosku, że to chyba właśnie czkawka.

lość usg na NFZ w dużej mierze zależy od lekarza niestety.

Moja Pani dr nie zaleca częstszych wizyt jeśli wszystko jest w miarę ok. Następną wizytę mamy dopiero 15.07. Z jednej strony mnie to martwi, ale z drugiej tak jak piszą dziewczyny w UK tych wizyt i usg jest jeszcze mniej, a przecież rodzą się zdrowe maluchy. Na ktg też jeszcze nas nie kierowała.

reklama
Anney biedulooo!!! :( najwazniejsze ze jest wszystko pod kontrola i ze jestesmy prawie na wylocie! I pamietaj o bledach pomiarowych kochana :* bedzie dobrze!
Ruda wlasnie wiem kiedy mala ma czkawke i jak to wyglada i to jest cos zupelnie innego. Czkawka to takie rytkiczne stukanie, jak kopniaki. Falowanie brzucha przez trzepanie sie dziecka to nie czkawka :D tylko cholera co

reklama
Anney - ściskam Cię mocno i uszy do góry! jutro się wyjaśni :)

a ja mam dziś wizytę... dobrze, że potwierdzają przybycie bo ja kompletnie o niej zapomniałam :szok:

Do góry