reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u ginekologa, badania, zdjęcia u USG

Limitów usg w ciąży raczej nie ma, zwłaszcza kiedy usg jest w gabinecie u lekarza.

Powodzenia dziewczyny, trzymam kciuki :)
Ja następną wizytę mam dopiero 9.07 bo mój lekarz poszedł na urlop.

reklama
Martuszka - ja pitole, aż mi się brzydkie słowa na usta cisną. ... mój lekarz mi powiedział, że teraz co dwa tygodnie wizyta, a co tydzień ktg, no ale on to sobie chyba kasę nabija, bo wszystko płatne ;)

Dziewczyny ja miałam wizyte co 3 tygodnie teraz już mam co 2 tyg, wy tez macie teraz czesciej?
Za tydz w srode czyli w 35 tyg dostane skierowanie na wymaz z pochwy czy to obowiazkowe badanie czy tylkoo prywatnie na nie lekarz wysyla? CO to za badanie?

Mordeczki kciuki za wizyty!!
Boze Beata ja to samo... ostatnio mala jest jakas mniej ruchliwa, czasem sie jakos gwaltowniej poruszy i ja jux panika... ejj dziewczyny a cxy wasze dzieci tez maja takie dziwne drgawki? Jakby sie otrzepywalo...

Ja po
Usg. Myślałam ze to
Tylko formalność a tu cholera zawsze coś.

Mała nie przybrała na wadze prawie nic, Bo tylko 40g w dwa tygodnie.
Urosła główka, nóżka, brzuszek, ale nie utyła :(
Spadł mi poziom wód, z 15 na 10. Szyjka zamknięta.
Ułożona dobrze.

I teraz sie martwię.
Jutro lekarz

reklama
Anney bez paniki. Pogadasz jutro lekarzem i wszystkiego się dowiesz. Bądź dobrej myśli. Może to przez stres związany z badaniami Józia? Poproś o skierowanie na kolejne usg za np 2 tygodnie. [emoji8][emoji8][emoji8]

Do góry