reklama
monisia1979
Fanka BB :)
Karolinusia,to ze stresu pewnie dostałaś
Elis,kto pyta,nie błądzi ;-);-);-),tak jak skończysz brać piguły,to na dniach powinnaś dostać @
Elis,kto pyta,nie błądzi ;-);-);-),tak jak skończysz brać piguły,to na dniach powinnaś dostać @
wiesienka123
mama Asi
ja tez biore pigulki i lekarz mi powiedzial ze mozna zaczac brac kiedy tylko zechce nie musze czekac do pierwszej @. Ja oczekuje teraz kolejnej i trochę mnie wszystko pobolewa ale nie tak jak przed ciążą;-)
elisabeth - powinnas dostac tak po 3-4 dniach max,
elisabeth - powinnas dostac tak po 3-4 dniach max,
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
Byłam dziś u gina, na przyszły czwartek jestem umówiona na założenie Mireny. Powiedział, że jako że jestem po dwóch cc i na dodatek nie miesiączkuję bo karmię piersią to musi mi to zrobić w znieczuleniu ogólnym (zamknięta szyjka czy coś). Mam się zgłosić na oddział rano, anastezjolog poda mi znieczulenie, on założy wkładkę i ok godzinę później będe mogła zbierać się do domu.
Roksi a jak u Ciebie? Masz jakieś plamienia po założeniu wkładki? Ty miałaś cc bo nie pamietam??
No i jak wyszłam od lekarza to sie zaczełam zastanawiać, bo wszędzie pisze ze Mirena często powoduje zatrzymanie krwawien miesięcznych, skoro jest dopuszczona do uzycia to chyba nie jest to super nieszkodliwe co? Hmmmmm...
Roksi a jak u Ciebie? Masz jakieś plamienia po założeniu wkładki? Ty miałaś cc bo nie pamietam??
No i jak wyszłam od lekarza to sie zaczełam zastanawiać, bo wszędzie pisze ze Mirena często powoduje zatrzymanie krwawien miesięcznych, skoro jest dopuszczona do uzycia to chyba nie jest to super nieszkodliwe co? Hmmmmm...
lysa_d
Ja dzis w koncu odebralam swoje pigulki, tu naszczescie darmowo je daja wiec jak mi nie beda pasowac to nie bede musiala sie wydana kaska przejmowac Czy ktoras z was brala tabetki Cerazette? wiem, ze to sa mini pigulki jak sie karmi (ja wlasnie dostalam je jak jeszcze karmilam) ale chyba nie ma przeciwskazan zeby je tez normalnie brac? Jezeli, ktoras z was je brala to jak sie po nich czulyscie? Bo mam kumpele, ktora je zazywa i ogolnie to nie ma okresu caly czas (ale to chyba i tak przypadlosc tych tabletek), mowila tylko, ze co jakis czas ma jakies plamienia, ale nie moze przewidziec kiedy je dostanie
monisia1979
lysa_d,ja biorę Cerazette,zaczęłam już drugie opakowanie i czuję się po nich dobrze,nic mi nie dolega,tylko na samym początku brania pojawiły się u mnie obfite krwawienia i trwały około tygodnia,może trochę ponad,ale od tamtej pory spokój
lysa_d
Ja po pierwszej ciąży brałam Cerazette, teraz Azalię, Tabletki jak tabletki - trzeba pilnować godziny przyjmowania. Poza kompletnym brakiem libido nie zauważyłam żadnych innych niepokojących objawów.
lysa_d,ja biorę Cerazette,zaczęłam już drugie opakowanie i czuję się po nich dobrze,nic mi nie dolega,tylko na samym początku brania pojawiły się u mnie obfite krwawienia i trwały około tygodnia,może trochę ponad,ale od tamtej pory spokój
Dzieki dziewczyny, mysle, ze zacne je brac i zobaczymy co i jak. Jeszcze skromne pytanko, kiedy zaczac je brac? W aptece babka powiedziala, ze moge od razu ale na ulotce jest jakies wspomnienie o porodzie, zeby zaczac w ciagu 20-stu paru dni (nie pamietam dokladnie) lub zeby czekac na pierwsza miesiaczke
reklama
monisia1979
Lysa_d,ja na nic nie czekałam,kupiłam w aptece i zaczęłam brać z dnia na dzień,tak mi gin powiedział i tak zrobiłam