asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Rany, ja jeszcze nie myślę o drugim dzidziusiu. No ale powodzonka staraczkom i myślącym o dzidziach.
catedra będzie ok
catedra będzie ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O w taki razie żeby nie przyszłaymmmmmm...
no to sobie trochę jeszcze poczekam, a jak @ nie przyjdzie to za jakieś 3tygodnie teścik (mam nadzieję, że nie przyjdzie)
U mnie też nie maSylvietta ja też na samej piersi i jeszcze miesiączki nie miałam...
SuperJa też trzymam kciuki:-)
Ja planowałam na jesień zachodzić w kolejną ciążę, ale coraz bardziej myślę, żeby to przyspieszyć.
Ściskam kciuki;-)ja w poniedziałek mam gina.. nowa babka... zobaczymy co się będzie działo i co on powie o mojej szyjce:-(
Kiedy po porodzie robi się cytologię? mi lekarz mówił na wizycie, kiedy mam przyjść, ale kompletnie nie pamiętam.
Kiedy po porodzie robi się cytologię? mi lekarz mówił na wizycie, kiedy mam przyjść, ale kompletnie nie pamiętam.
Mi powiedział że za rok, ale chyba się pomylił ;-) ja wrócę do niego wcześniej
hm,... po CC może boleć to ja juz sobie wyobrazam jak cytologia może bolec po naturalnymWczoraj byłam u ginki. Zrobiła mi cytologię, mówiła że po cc już można zrobić. Ogólnie wszystko OK. Rana po cc ładnie się zabliźnia, na usg nic nie widać, mięśniaki wchłonęły się - UFFFF/ przy cc okazało się że są tam jeszcze jakieś małe mięśniaki/ ale dziewczyny, jaki ból przy pobieraniu cytologii... Uprzedziła mnie,że może boleć, ale nie spodziewałam się że aż tak.
Nawet nie chcę myśleć, jak to będzie przy pierwszym seksie... po takim czasie, prawie rok przerwy.... ale na razie nie mamy weny... młody zasypia ok 24 i nas tym wykańcza...
Wiesienka, moja ginka powiedziała,że niekoniecznie trzeba tak długo czekać z kolejnym dzieckiem po cc. Zależy jak rana się będzie zabliźniać, więc nawet po roku można zacząć, ale oczywiście po konsultacji z ginem.
wlasnie- ja jak pójde na kontrolną wizyte to zapytam o cytologieMi powiedział że za rok, ale chyba się pomylił ;-) ja wrócę do niego wcześniej
Też prawda, mam ochotę na winko;-)U mnie też ochoty brak. Ja czekam do jesieni, bo między karmieniem a kolejną ciążą mam ochotę napić się wina, przed ciążą chcę dać odpocząć kręgosłupowi i jeszcze to, o czym pisała Amelkowa - opieka nad dzieckiem w ciąży, ja miałam na początku komplikacje i bałabym się, że nie mogłabym Filipkowi poświęcić wystarczająco dużo czasu, więc po wczorajszym wahaniu, wracam do pierwszej wersji-jesień.
Dobrze, że nie ma mięśniakówOgólnie wszystko OK. Rana po cc ładnie się zabliźnia, na usg nic nie widać, mięśniaki wchłonęły się - UFFFF/ przy cc okazało się że są tam jeszcze jakieś małe mięśniaki/ ale dziewczyny, jaki ból przy pobieraniu cytologii... Uprzedziła mnie,że może boleć, ale nie spodziewałam się że aż tak.
Nawet nie chcę myśleć, jak to będzie przy pierwszym seksie... po takim czasie, prawie rok przerwy.... ale na razie nie mamy weny... młody zasypia ok 24 i nas tym wykańcza...
.
A kiedy masz wyniki?kolposkopia też niby nie powinna boleć ale mnie boli tak samo jak cytologia... a najgorzej na świecie poza porodem wspominam wymrażanie nadżerki... jaki ból!!!
No to dobrze.ja po pierwszym porodzie też miałam takie wrażenie jak Catedra ale już po drugim badania nic nie bolało
Kiedy masz wizytę?przypomnijcie mi prosze bo zapomne o tej cytologii!!! i o tabletkach tez mi przypomnijcie zebym sie upomniala o recepte!! please:-)