reklama
smerfi1986
Fanka BB :)
nie martw się, na pewno wszystko będzie dobrzeU mnie niestety nie za ciekawie-chwaliłam sie dopiero,że ostatnie wyniki czyli z 28.09 a te z tego poniedziałku to tragedia !!! Liczne bakterie w moczu, przy normie 0-130 u mnie pomad 3000od razu moja gin wyslała mnie do urologa, ten przepisał mi Monural a ginka swoją drogą Nystatynę VP bo coś sie jej też w szyjce nie podobało. Ahhhhh praktycznie przez calą ciążę wszystko ok. a teraz jak poród się zbliża to łapie jakieś infekcje.
za tydzień po kuracji mam powtórzyć wszystkie badania.

to trzymam kciuki, żeby zaczęło się dziać samoJa jestem już po ostatniej wizycie u gina. Wszystko gotowe do porodu tzn szyjka zgładzona, dziecko przyparło już główkę, jedynie brak rozwarcia. Jakby nic się nie działo to w poniedziałek szpital i wywołanie.![]()

Mnie się spieszy do pierwszego uśmiechu mojej MałejNo nie wiem czy za nią. Ja bym powiedziała- ale fajnie wszystko przed nią.
Wszystko sie dopiero zacznie. Nie wiem do czego nam się tak spieszy: tony podpasek, jeszcze większe tony pieluch, nieprzespane noce, obolałe piersi. Hm? Może jednak poczekam do terminu.

pszczółko, to zaciskam mocno kciuki, żeby zaczęło się samo

pszczółka maja
Fanka BB :)
Mnie się spieszy do pierwszego uśmiechu mojej Małej
pszczółko, to zaciskam mocno kciuki, żeby zaczęło się samoMoże więcej przytulanek?
![]()
taaa musiała bym sobie chłopa wymienić;-)
3 jeśli nic się nie będzie działo wcześniej mam się na oddział zgłosić.
To w tym samym dniu co ja :-) Fajnie, że wszystko ok :-)
KMS nosek do góry, trzymaj się.
Daizee fajnie, że wszystko ok :-)
boozqowa
Październik 09'
Ja praktycznie całą ciążę zmagam się z jakimiś grzybami. Czego to ja już nie brałam... Mam nandzieje, że ta moja nadwrażliwość po urodzniu w koncu minie bo dość mam już tych upławów i swędzenia.
wiadomo najlepiej wcale ,super że będziesz słyszała swoje maleństwo ja chciałam nagrać bicie serduszka na telefon ale zapomniałam:-(Dzięki dziewczynywiem, że lepiej teraz niż na poczatku. No ale najlepiej wcale .....
Zapomnialam napisać, dziś USG - to pewnie chumorek mi się poprawi jak zobaczę Naszą Olgę :-)
dziewczyny troche jestem zdziwiona tym ze prawie co nie która z was bedzie miała poród wywoływany nie wiem czy przez te 4lata coś się zmieniło przeciez zawsze się mówiło że można 2tygodnie wcześnie urodzić lub 2tygodnie przenosić a tu jak słysze to jak zbliza się termin to wasz lekarz kaZE PRZYJECHAC DO SZPITAL NA WYWOŁANIE! ja przy Natalce słyszałam ze wcześniej urodze i nic zbliżał sie termin a lekarz powiedział że jak dostane skurcze to mam jechac do szpitala i po 10dniach dopiero mnie ruszyło i pojechałam a teraz też mówil ze w ciągu 2tygodni powinam urodzic i co i nic też bym tak chciała zeby mi gin powiedzial że jak się nic nie ruszy to będzxiemy wywolywać a tu teżmusze sama sobie czekac na skurcze i tyle /Troche wam zazdroszczę
U nas jest tak że zgłaszasz się w dniu porodu (z OM) ,jeśli nic się nie dzieje to i tak zostajesz na patologii ale nie wywołują , dopiero jak nic sie nie dzieje to za 10-12 dni dostaje się kroplówke z oksytocyną i wtedy albo się rozkręci albo cc. Co dziwne jak byłam 2 tyg temu to ze mną na całym oddziale były 4 dziewczyny do porodu a teraz 18 dziwne, u nas malutki oddzialik 4 pokoje tylko to teraz na poporodowych leżały te przed porodem z tymi dziewczynami po ,średni pomysł jak dla mnie ,

reklama
boozqowa
Październik 09'
Mi jak sprawdzał łożysko tydzień temu to mówił, że już jest mniejsze i, że nie jest jeszcze takie stare, więc to może o to chodzi, by mnie po prostu skontrolowali jak to tam wygląda. no i raczej zdecyduje się na to by poczekać, sama nie będe sobie wyznaczała terminów do porodu, kiedy mała będzie chciała to przyjdzie, jak trzeba będzie wywoływać poród to lekarz już sam o tym będzie wiedział najlepiej, co nie?:-)