Amelkowa
Fanka BB :)
I bardzo dobrze Kinguś że patrzy... Mi w maju na urologii - wtedy miałam taki troszkę mniejszy niż Twój zastój, powiedzieli że u kobiet ciężarnych to jest na granicy normy tak naprawdę, bo bardzo często zdarza się tak, że kobiety mają przez całą ciążę mały zastój, też ze względu na fizjologię ciąży, spulchnioną śluzówkę i zwolnione wszelkie ruchy perystaltyczne nie tylko w jelitach ;-)...
I tam na urologii (IP) mi powiedzieli że mam się do nich zgłosić ponownie kiedy pojawią się ostre bóle i gorączka. Potem byłam jeszcze na wizycie u urologa i tamten mi powiedział że nic nie zrobi i mogę to kontrolować na usg i w razie czego zgłosić się na Izbie Przyjęć...
Może załatw sobie skierowanie do urologa od internisty - da Ci na pewno i się skonsultuj ze specjalistą ;-)
I się nie martw :*
I tam na urologii (IP) mi powiedzieli że mam się do nich zgłosić ponownie kiedy pojawią się ostre bóle i gorączka. Potem byłam jeszcze na wizycie u urologa i tamten mi powiedział że nic nie zrobi i mogę to kontrolować na usg i w razie czego zgłosić się na Izbie Przyjęć...
Może załatw sobie skierowanie do urologa od internisty - da Ci na pewno i się skonsultuj ze specjalistą ;-)
I się nie martw :*