Anastazzja
Fanka BB :)
a my po usg bioderek trwało może 5 minut, 100 zł poszło, ale doktor super.. powiedział, że mała ma książkowe bioderka i nawet do kontroli nie musimy przychodzić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jest jeszcze jeden plus - przedłuży Ci się urlop macierzyński o czas rehabilitacji
reana ja zaowazylam podobne objawy ale lekarz mi dzis powiedzial ze jezeli by tylko ciagle na jednej stronie glowke trzymal to trzeba gimnastyke ale maly sam przewraca na druga strone tylko ze czasami i musimy sami mu przekladac, powiedziala ze daje nam 4 tyg i zobaczymy co dalej. aha i wlasnie jak trzyma na lewej stronie ciagle to lerzy krzywo...
ja piję Hippa albo Bobovitę i efekt taki sam u nas, aż mi czasem głupio przy synachBakaalia, widzisz moja tez miala tak z gazami. Strasznie sie meczyla. Aż ja zaczelam pic herbatke koperkowa dla niemowlat Kruger. Teraz meczy sie z nami moj stary. I modli sie zeby nikt w bloku nie zapalil zapalki. Glupio mi czasem ale Mała strzela jak z armaty nawet sie nie skrzywi przy tym