Ja nebulizuje zwykle młodego solą fizjologiczną tylko ostanio z dodatkiem mucosolvanu bo mu coś furczało. a propos zachęcania, na początku dawałam karty z obrazakami do zabawy teraz już nie ma problemu, grzecznie siedzi i się inhaluje.
reklama
panziorka1980
Fanka BB :)
klaczek..po szczepieniu cisza i spokój, nawet mały nie miał temp....ale grzyb nas nie chce opuścić i wysypało go znowu, ale nie wiem czy od tego, że się nasilił, czy poprostu jest to objaw...poszczepienny po szczepieniu może pojawić się wysypka, dlatego ciężko mi zdiagnozować czy to nasz kumpel grzyb, czy krosty po szczepieniu..generalnie mały w ostatnim tyg. zjadł sporo pieczywa, więc może od tego. Narazie nadal szprycujemy się nystatyną i walczymy-jakby nie patrzeć juz ponad 2 miesiące mały do tej pory miał ograniczone na maksa pieczywo, makarony, kasze, ryż i wszelkiego rodzaju rzeczy z cukrem(oprócz owocoów, których mu nie chcę żałować, bo je wprost uwielbia), ale stwierdziłam, że musimy zobaczyc reakcję organizmu. Poczekam teraz jak mu zanikną te krostki, które ma i będę wprowadzała tylko 1 produkt tygodniowo i wtedy zobaczymy.
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
My po szczepieniu, nie bylo tak tragicznie.
Kre sie polepszyla wiec juz 'schodzimy' z zelaza,
Wazymy 8,900 wzrostowo ponad 80 cm
Kolejne zabki sa, jeden wszedl nawet niewiem kiedy:-)
Dreptamy,
A ostatnio nauczylysmy sie obrazac :-)
Kre sie polepszyla wiec juz 'schodzimy' z zelaza,
Wazymy 8,900 wzrostowo ponad 80 cm
Kolejne zabki sa, jeden wszedl nawet niewiem kiedy:-)
Dreptamy,
A ostatnio nauczylysmy sie obrazac :-)
kasikd my ostatnio dorwaliśmy fajne buciki jesienne w tkmax i musiał być rozmiar 23.
A jakie buty kupujecie na zimę? Mnie taka cena w bartku za buty na 3 miesiące przeraża (220zł) i myślałam o kupieniu czegoś w deichmannie za 80 zł tylko ciekawa jestem co do jakości i wygody takiego buta...
A jakie buty kupujecie na zimę? Mnie taka cena w bartku za buty na 3 miesiące przeraża (220zł) i myślałam o kupieniu czegoś w deichmannie za 80 zł tylko ciekawa jestem co do jakości i wygody takiego buta...
O, to nasz Tosiek w porównaniu z Waszymi ma stopę malutką Kupiliśmy mu w Bartku kozaczki, na spory wyrost- ozmiar 21. Pani w sklepie powiedziała, że do wiosny mu starczą. No ale to nasze pierwsze buty więc odżałowaliśmy kasę No i daliśmy nie 220 a 180.
Poza tym oni teraz wypuścili serię takich tochę tańszych- ok 130 zł. Ale nie są takie ładne.
Poza tym oni teraz wypuścili serię takich tochę tańszych- ok 130 zł. Ale nie są takie ładne.
vinga89
mamusia syneczków
Misza my kupiliśmy w deichmannie butki na zimę za 130zł, bardzo fajne są i naprawdę polecam firmę elepfanten.
my mamy kapcie z Bartla ale w ogóle nie podchodzą mi te buty, pierwszy i ostatni raz kupowałam w bartku. a ten elefanten ma super buciki, miękkie podeszwy, ładnie się do stopy dopasowują
co do rozmiarów kapcie mamy 21, a kozaczki już 22 bo na grubszą skarpetkę mierzone
my mamy kapcie z Bartla ale w ogóle nie podchodzą mi te buty, pierwszy i ostatni raz kupowałam w bartku. a ten elefanten ma super buciki, miękkie podeszwy, ładnie się do stopy dopasowują
co do rozmiarów kapcie mamy 21, a kozaczki już 22 bo na grubszą skarpetkę mierzone
G
guest-1673535084
Gość
My mamy narazie rozmiar 19 i N. ma jeszcze troche miejsca w paluszkach. Buty zimowe kupilam mlodej w h&m nie pamietam za ile, rozmiar 20
Vinga to pewnie skusimy się na tego elephanta ;-) I tak pewnie nie będzie w nich dużo chodził, wiadomo chcę żeby po sniegu pobiegał ale pewnie jak będzie na minusie to pewnie go w wózku przewiozę z pół godziny i będzie po spacerze. No a jak będzie -10 i więcej to będzie niestety siedzenie w domu, a zapowiadają zimę stulecia
reklama
G
guest-1673535084
Gość
Misza ja to juz nie wiem kogo sluchac.. Nie ktorzy zapowiadaja zime stulecia, inni lekka zime.. Wiec zobaczymy jak bedzie w praktyce Bo ja pogodom na wyrost to nie wierze.. Ledwo potrafia przewidziec pogode na drugi dzien a co dopiero miesiac, dwa do przodu..
Podziel się: