reklama
martyna222
udało się ! :)
Bara śliczna dzidzia...:-)
Zafasolkowana
Zaciekawiona BB
bara82, jaka śliczniasta dzidzia. :-) Tylko pogratulować takiego szkraba. )) Ja bym pokazała fotkę mojego bobasa, ale nie umiem wstawiać zdjec.
Zafasolkowana jak piszesz odpowiedż to musisz zjechac w dół strony i w OPCJACH DODATKOWYCH masz zakładkę ZARZĄDZAJ ZAŁĄCZNIKAMI jak klikniesz tam to oteorzy ci sie nowe okno jak klikniesz w tym oknie przeglądaj a fotę masz zgraną na kompa i pomniejszoną to klikasz na nią 2 razy i wyslij po chwili wyskakuje, że poprano i wtedy zatwierdasz odpowiedz i jaet fotka mam nadzieje że nie nagmatwałam za bardzo
Zafasolkowana
Zaciekawiona BB
bara82, dzieki za pomoc. Jutro wstawię naszą fasole, bo maz objechał dzisiaj całą rodzinke i się chwalił bobasem.
Sorki cos mi nie weszło, więc jeszcze raz USG 19 wrzesień 2009:-)
jaka fajniusia fasolka ....spokojnej ciąży życzę
Witajcie dziewczyny :-) Z tej strony koleżanka z lutówek. Tak się wkradłam na wasze majowe forum bo właśnie się dowiedziałam, że moja przyjaciółka ze szkolnej ławki też będzie mamusią w maju przyszłego roku Chciałam Wam wszystkim życzyć spokojnej ciąży i samych radosnych chwil :-) A jeśli chodzi o wklejanie fotek to jest super stronka, z której sama korzystam i jestem zadowolona:
1. wchodzicie na stronkę: http://imageshack.us/
2. klikacie BROWSE wybierając odpowiednie zdjęcie (prawy górny róg strony)
3. klikacie START UPLOAD (poniżej)
4. Pojawiający się link kopiujecie i wklejacie do postu BB
5. Przed linkiem wpisać należy
bez żadnych spacji
I GOTOWE
Mam nadzieję, że pomogłam
Pozdrawiam Was majowe mamuśki
1. wchodzicie na stronkę: http://imageshack.us/
2. klikacie BROWSE wybierając odpowiednie zdjęcie (prawy górny róg strony)
3. klikacie START UPLOAD (poniżej)
4. Pojawiający się link kopiujecie i wklejacie do postu BB
5. Przed linkiem wpisać należy
I GOTOWE
Mam nadzieję, że pomogłam
Pozdrawiam Was majowe mamuśki
reklama
Ja muszę czekać jeszcze tydzień. Byłam tydzień temu to widziałam pęcherzyk. Musiałam czekać tydzień żeby embrion zaczął się tworzyć i jeszcze jeden tydzień żeby być pewnym. W tym momencie powinien być już zarodek. Za tydzień go zobaczę!