reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

bara82

Fanka BB :)
Miasto
Wrocław
nie mogłam zanleść tego prywatnego wątku, więc piszę tu, jak komuś się uda i jest to mozliwe to mozna przenieść tam ten wątek
A ja pragnę sie pochwalić :-)USG 19 wrzesień 2009

reklama
Sorki cos mi nie weszło, więc jeszcze raz USG 19 wrzesień 2009:-)

Załączniki

• w4.jpg
    w4.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 383
Zafasolkowana jak piszesz odpowiedż to musisz zjechac w dół strony i w OPCJACH DODATKOWYCH masz zakładkę ZARZĄDZAJ ZAŁĄCZNIKAMI jak klikniesz tam to oteorzy ci sie nowe okno jak klikniesz w tym oknie przeglądaj a fotę masz zgraną na kompa i pomniejszoną to klikasz na nią 2 razy i wyslij po chwili wyskakuje, że poprano i wtedy zatwierdasz odpowiedz i jaet fotka:tak: mam nadzieje że nie nagmatwałam za bardzo

Witam serdecznie,
Bara oh jak ja Ci zazdroszczę, my musimy jeszcze cały tydzień czekać, żeby móc zobaczyć naszą kruszynkę :sorry:

Witajcie dziewczyny :-) Z tej strony koleżanka z lutówek. Tak się wkradłam na wasze majowe forum bo właśnie się dowiedziałam, że moja przyjaciółka ze szkolnej ławki też będzie mamusią w maju przyszłego roku :tak: Chciałam Wam wszystkim życzyć spokojnej ciąży i samych radosnych chwil :-) A jeśli chodzi o wklejanie fotek to jest super stronka, z której sama korzystam i jestem zadowolona:

1. wchodzicie na stronkę: http://imageshack.us/
2. klikacie BROWSE wybierając odpowiednie zdjęcie (prawy górny róg strony)
3. klikacie START UPLOAD (poniżej)
4. Pojawiający się link kopiujecie i wklejacie do postu BB
5. Przed linkiem wpisać należy
SIZE]i na jego końcu [SIZE=4][B][COLOR=Red]
bez żadnych spacji

I GOTOWE
36_3_5[1].gif

Mam nadzieję, że pomogłam

Pozdrawiam Was majowe mamuśki

reklama
Ja muszę czekać jeszcze tydzień. Byłam tydzień temu to widziałam pęcherzyk. Musiałam czekać tydzień żeby embrion zaczął się tworzyć i jeszcze jeden tydzień żeby być pewnym. W tym momencie powinien być już zarodek. :) Za tydzień go zobaczę!

Do góry