reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

reklama
Kroczku to trzymam kciuki :) ojejku ale bedzie sie działo :)

Magda moze Kubusie razem wyskocza i tez bedziesz po weekendzie juz z synkiem.

A ja jutro mam wizyte u mojego lekarza - trzymajcie kciuki bo postanowilam ze tam rodze jesli sie zgodzi wywolac porod (jesli waga bedzie ponizej 4 kg) lub na cc jesli waga bedzie 4 kg i wiecej. Ehh.. dzisiaj caly dzien juz sie pakowałam i jutro raniutko jedziemy. I ja i mój mąż jestesmy strasznie podekscytowani :) bo w koncu to nasz pierworodny! Trzymajcie kciuki!

No i pieknie - przelozyli mi wizyte na jutro bo pozar był przy klinice i akurat gabinet mojego lekarza ucierpiał najbardziej :angry: zeby nie ufac tak poprostu..sprawdzilam, i niestety rzeczywiscie cos sie tam działo. Dobrze ze nie wyjechalismy i wczesnie zadzwonili, bo bym sie bardzo wkurzyła. Ale rozmawiałam z lekarzem i mnie troche uspokoil :) Mam zabrac rzeczy do szpitala ze soba bo jak Maluszek jest gotowy na swat, a ja do porodu, i nie bedzie zadnych problemów organizacyjno - logistycznych to pewnie czeka mnie od poniedzialku wywoływanie i porod sn lub cc.
Kurcze juz sie tak nastawilam ze dzisiaj bede cos wiedziec i tak teraz mi brakuje tej wizyty, no ale co zrobic.
Jesli Maluch zechce sie urodzic wczesniej - jego prawo, wtedy urodzi sie w Warszawie :) niech sam decyduje co chce miec w dowodzie wpisane :-)

reklama
Loka będziesz miała mniej stresu......
Mnie stres przed poniedziałkiem zjada......Dziś rano ryczałam bo pomyślała, że musze Igora na tak długo zostawic......
No i będziemy razem męczyły się w szpitalu:baffled: Tylko mnie po cc to nie wiem czy na święta wypuszczą......:-(

Do góry