reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

Patuska, Truskawkowa super ze znacie juz termin i wiecie ze to juz niedlugo. Na pewno bez stresu sie nie obejdzie ale to zbyt wazne wydarzenie zeby sie nie stresowac. A przynajmniej nie siedzicie na bombie tak jak my do sn.

Auliya mysle ze spokojnie czolo moze jeszcze odchodzic. Tego tam jest sporo.

reklama
Madzia współczuję tego oczekiwania. Oby coś się ruszyło:)

Truskawkowa no i masz termin:) Gratuluje ze przed Świętami. Ja czekam nadal do piątku:) Jak się nic nie ruszy to chyba dopiero po świętach się zobacze z moim doktorkiem:)

Niunia u mnie czysty ale byłam przekonana ze calosc jakiś tydzień temu odeszła dlatego zaczęłam się zastanawiać ile to moze potrwać.

Heh... a mnie dzisiaj gin nfz-owy trochę wkurzył. W poniedziałek jak byłam to mnie zbadał, nawet szybkie usg zrobił, no i że łożysko już ma zwapnienia to kazał przyjść dziś na kontrolę. A dzisiaj 1.5 godz czasu straciłam czekając w kolejce, żeby się dowiedzieć, że właściwie to już nie ma sensu nic badać, wypisał mi skierowanie na 22.04 (termin mam na 14.04). I powiedział, że ewentualnie za tydzień w pt mogę sobie kg zrobić. Tyle to ja sama wiem, no i skierowanie do szpitala też mi potrzebne nie jest. A wygospodarować rano te 2 godz wcale nie jest tak łatwo (mąż muso później iść do pracy). Tymbardziej mi się ciśnienie podniosło, że w pon i tak muszę się tam znow wybrac po przedłużenie zwolnienia lekarskiego :-/

kroczek to teraz tylko czekamy na Kubusia :)

mi dzisiaj zaczął odchodzić czop :) mam nadzieję, że teraz już szybko pójdzie..jak nie to po weekendzie mam jechać prosto do szpitala i będą wywoływać małą.

reklama
Do góry