reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

reklama
Kroczku to trzymam kciuki :) ojejku ale bedzie sie działo :)

Magda moze Kubusie razem wyskocza i tez bedziesz po weekendzie juz z synkiem.

A ja jutro mam wizyte u mojego lekarza - trzymajcie kciuki bo postanowilam ze tam rodze jesli sie zgodzi wywolac porod (jesli waga bedzie ponizej 4 kg) lub na cc jesli waga bedzie 4 kg i wiecej. Ehh.. dzisiaj caly dzien juz sie pakowałam i jutro raniutko jedziemy. I ja i mój mąż jestesmy strasznie podekscytowani :) bo w koncu to nasz pierworodny! Trzymajcie kciuki!

No i pieknie - przelozyli mi wizyte na jutro bo pozar był przy klinice i akurat gabinet mojego lekarza ucierpiał najbardziej :angry: zeby nie ufac tak poprostu..sprawdzilam, i niestety rzeczywiscie cos sie tam działo. Dobrze ze nie wyjechalismy i wczesnie zadzwonili, bo bym sie bardzo wkurzyła. Ale rozmawiałam z lekarzem i mnie troche uspokoil :) Mam zabrac rzeczy do szpitala ze soba bo jak Maluszek jest gotowy na swat, a ja do porodu, i nie bedzie zadnych problemów organizacyjno - logistycznych to pewnie czeka mnie od poniedzialku wywoływanie i porod sn lub cc.
Kurcze juz sie tak nastawilam ze dzisiaj bede cos wiedziec i tak teraz mi brakuje tej wizyty, no ale co zrobic.
Jesli Maluch zechce sie urodzic wczesniej - jego prawo, wtedy urodzi sie w Warszawie :) niech sam decyduje co chce miec w dowodzie wpisane :-)

reklama
Loka będziesz miała mniej stresu......
Mnie stres przed poniedziałkiem zjada......Dziś rano ryczałam bo pomyślała, że musze Igora na tak długo zostawic......
No i będziemy razem męczyły się w szpitalu:baffled: Tylko mnie po cc to nie wiem czy na święta wypuszczą......:-(

Do góry