reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

Magda organizm nieobliczalny bywa. Z Zosią w środę usłyszałam takie wieści jak ty dzisiaj a w piątek się urodziła. Nigdy nic nie wiadomo.

reklama
Magda organizm nieobliczalny bywa. Z Zosią w środę usłyszałam takie wieści jak ty dzisiaj a w piątek się urodziła. Nigdy nic nie wiadomo.

No obyś miała rację... To czekanie jest najgorsze, Ja już dawno ze wszystkim jestem gotowa i tylko małego brak. Przez to czekanie coraz bardziej się boję wszystkiego i nakręcam niepotrzebnie... A jeszcze jak dziś się dowiedziałam że nic się nie rusza to masakra... Nie dość że przeraża mnie poród coraz bardziej to w głowie ciągle, że dziecko mi jeszcze niepotrzebnie rośnie i tylko gorzej będzie...

Magda ja mam tą samą faze tyle że dalej tzn tak że już się tak boje porodu że nie wiem....
Wiesz co u mnie też było tak że szyjka długo zamknięta a potem się po 1 nocy poluzowała zmiękczyła....

Madziu cóż ja Ci moge powiedziec:) Obys urodzila jeszcze w tym tygodniu:)

Marcia a powiedz mi czy czesto sie zdarza ze odmawiaja znieczulenia doledzwiowego jesli ja np mam skolioze?

magda a ja przez 1,5 miesiąca chodziłam z nieistniejącą szyjką i przenosiłam :eek: więc to nigdy nic nie wiadomo ale mam nadzieję że u Ciebie pójdzie ekspresem

No obyś miała rację... To czekanie jest najgorsze, Ja już dawno ze wszystkim jestem gotowa i tylko małego brak. Przez to czekanie coraz bardziej się boję wszystkiego i nakręcam niepotrzebnie... A jeszcze jak dziś się dowiedziałam że nic się nie rusza to masakra... Nie dość że przeraża mnie poród coraz bardziej to w głowie ciągle, że dziecko mi jeszcze niepotrzebnie rośnie i tylko gorzej będzie...

Ja juz kiedyś pisałam-w 1 ciąży w piątek lekarz powiedział, że na bank nie urodzę w weekend, że wszystko super trzyma, a z soboty na niedziele odeszły mi wody i trafiłam na porodówkę

witam :)

magda nic sie nie matw - jak bedzie pora to wszystko sie zacznie samo. A poki co ciesz sie ze nie masz bóli :)

Marcia to mnie przestraszylas tymi płytkami, ale poki co jeszcze mam w normie.

Ja juz po wizycie. Szyjka długa ale miekka, główka wysoko jeszcze. Lekarka powiedziala ze jeszcze tydzien - dwa tygodnie lekko moge sobie dac. No ale tak jak piszecie tutaj - nigdy nic nie wiadomo. Tak czy siak do spakowania torby mnie nie zmobilizowała :-D Wyniki poza moczem są ok. I pierwszy raz chyba od kilku miesiecy cisnienie przed wizyta mialam w normie :)

I ja po wizycie :)

Wszystko pozamykane, niby wszystko gra tylko ta hemoglobina 11.9 podobno spadła bo nie jadłam mięsa i przepisała mi jakieś tabsy do łykania.
Myślałam, że Szymcio się jakoś niebawem pojawi a tu się okazuje, że spokojnie mam liczyć na termin bo nic się nie zapowiada. Wiem, że jeszcze mamy czas ale jak czytam ile z Was ma już swoje Szkrabki przy sobie to już się nie mogę doczekać i jakoś dłuży mi się to czekanie..

reklama
Loka no to super ze wszystko ok:) A co z tym moczem?

Agmaa no coz tyle wytrzymalysmy to i jeszcze wytrzymamy tydzien lub dwa:) No w moim przypadku troszke wiecej. Ciekawe czy Kubus jak poczuje luzy po zdjeciu krazka to zechce wyjsc:)

Do góry