reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

A z moczem to mi sie juz z miesiac ciagnie - ciagle jakies bakterie, krysztalki szczawianu , leukocyty itp. Jak biore antybiotyk to jest ok, a jak odstawie to tydzien i znowu to samo. No ale juz niedlugo :)

Kroczku u Cibie pewnie pojdzie jak u Oli :) po zdjeciu 2-3 dni i bedziesz tulić Kubusia.

reklama
Loka no obyś miała rację:) Już nie mogę wytrzymać w pozycji leżącej, Słoneczko świeci ludzie chodzą i coś robią a ja nie mogę zataszczyć się do osiedlowego sklepiku:( No dramat po prostu:/ Ja wiem, że to wszystko dla Kubulka ale już wysiadam psychicznie i fizycznie:( A jeszcze jak słyszę tekst że na co ja narzekam przeciez lezec to tak fajnie i mozna odpoczac to mi sie cisnienie podnosi:/

Hej laseczki!

Przewidywania lekarzy są nieprzewidywalne i nijak się mają do rzeczywistości. Wyluzujcie kobietki :-) Stres nie pomaga. I jeszcze popatrzcie na suwaczki. Mamy jeszcze trochę czasu by było dziecko w terminie. Ciąża trwa od 38 do 42 tygodni.
Magda, rzeczywiście Twój nerw bierze się z tego, że wszystko masz gotowe i tylko czekasz, mamy, które maja starsze dziecko nie poświecają tyle czasu na oczekiwanie, mamusie, które pracują, zasuwają i też mają inne rzeczy na głowie, są też takie, które jeszcze mają mnóstwo przygotowań: remonty, torby itd i im się jeszcze nie dłuzy. Czyli jaki wniosek? Siedzi to w Twojej głowie. Znajdź sobie kurka jakis cel... - no poza sprzątaniem osiedla ;-) Mam nadzieję, ze jutrzejsze spotkanie Cię nieco wyluzuje :-D

Kroczek powiem Ci, że może i by mi się tak ten czas nie dłużył gdybym na każdym kroku nie słyszała... To Ty jeszcze nie urodziłaś?? To kiedy w końcu rodzisz?? Taaaki brzuch duży to chyba bliźniaki skoro jeszcze go nosisz.... :cool:

Nie wiem, która z Was poleciła mi stronę Sroki ale po stokroć dziękuję !!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak:

Jotemka AMEN
Masz święta rację
Magda może zrób coś czasochłonnego co zawsze odkładalas dla mnie to zawsze porządek w zdjęciach pełno plików nieudanych ujec i kart pamieci a pozatym zawsze można coś powspominac :)

No mnie sie właśnie jakoś nie spieszy-mało tego boję się, że gin wyznaczy date, a ja nie dotrwam:szok:
No i nie spieszy mi się do tego szpitala zakichanego-jak soie pomyślę, że po cc trzeba tak długo tam siedzieć buuuu to ja spokojnie poczekam do wyznaczonej daty:-D;-)
A no i najważniejsze-męża brak, więc sorry ale ja teraz nie rodze;-)

Truskawkowa a jak długo byłaś ostatnio po cc bo ja urodziłam 10lutego a 14 juz byłam w domu więc nie jakoś strasznie
żółtaczkowe dzieci czasem siedzą dłużej
A co do męża to moj wczoraj dzwoni czy bede rodzic bo otwierali nowa serwerownie i chciał się szampana nspic

Agata ktos tu ostatnio pisal jakie cisnienie jest niebezpieczne, to raczej jedz to sprawdzic.albo zadzwon I zapytaj co masz robic.

reklama
Truskawkowa a jak długo byłaś ostatnio po cc bo ja urodziłam 10lutego a 14 juz byłam w domu więc nie jakoś strasznie
żółtaczkowe dzieci czasem siedzą dłużej
A co do męża to moj wczoraj dzwoni czy bede rodzic bo otwierali nowa serwerownie i chciał się szampana nspic

No właśnie ja byłam długo- urodziłam 20 a wyszłam 26:wściekła/y::wściekła/y: I młody nie miał żółtaczki:szok: Nie mam pojęcia dlaczego tak długo mnie trzymali-nic się nie działo......
Więc teraz jak mi gin powiedział, że gdybym 14 poszła do szpitala, 15 cc to wyszłabym 18 to byłam w wielkim szoku:szok::szok::szok: jednak wcale się nie nastawiam bo z moim pechem przeleże wielkanoc:-(

Do góry