reklama
Jouluatto Śliczne zdjęcie!! i Świetnie, że ten mocz w końcu dobrze wyszedł
Ja też dzisiaj mam wizytę i już doczekać się mogę. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, bo wyniki pierwszy raz wyszły mi nie do końca dobre..
Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty ;-)
Ja też dzisiaj mam wizytę i już doczekać się mogę. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, bo wyniki pierwszy raz wyszły mi nie do końca dobre..
Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty ;-)
an-fotografia
Fanka BB :)
Evelinkaaa udanego dnia ;-)
Dziewczyny powodzenia na wizytach, dajcie znać po powrocie
Ja już nie mam wizyt... W sobotę mam się stawić na ktg. Martwię się bo dzidziol wciąż w ułożeniu potylicowym tylnym, naczytałam się o tym... nie na forach a w "fachowej książce" i jestem mocno zestresowana
Mój lekarz powiedział, że mam się teraz nie martwić, że zobaczymy jak przyjadę z akcją porodową... zobaczymy jak się główka wstawi, może się przekręci. Wcale mnie to nie uspokoiło.
Dziewczyny powodzenia na wizytach, dajcie znać po powrocie
Ja już nie mam wizyt... W sobotę mam się stawić na ktg. Martwię się bo dzidziol wciąż w ułożeniu potylicowym tylnym, naczytałam się o tym... nie na forach a w "fachowej książce" i jestem mocno zestresowana
Mój lekarz powiedział, że mam się teraz nie martwić, że zobaczymy jak przyjadę z akcją porodową... zobaczymy jak się główka wstawi, może się przekręci. Wcale mnie to nie uspokoiło.
An-fotografia - a dlaczego nie masz wizyt? ja nawet chodziłam ostatnio jak byłam po terminie. teraz mam chodzic co 2 tyg, a KTG narazie raz w tyg.
Jouluatto- ale fajne zdjecie, mój niestety nie chciał na 3D pokazac buzi, a ostatnio jak chciała zrobić to tez b ył odwrócony, pozatym stwierdziła że jest juz za duzy aby było cos widać:-(
Evelinka - to powodzenia dzisiaj:-) mi naszczescie cały czas CRP wychodziło w normie, nawet jak byłam przeziebiona, czy miałąm stan zapalny palców, ropiały mi palce u rak, od żle obciętej skórki.
A ja tez zaraz jade na wizyte, wczoraj miałam pierwsze skurcze, a dzisiaj idealnie sie czuje, wiec napewno KTG bedzie ok
Jouluatto- ale fajne zdjecie, mój niestety nie chciał na 3D pokazac buzi, a ostatnio jak chciała zrobić to tez b ył odwrócony, pozatym stwierdziła że jest juz za duzy aby było cos widać:-(
Evelinka - to powodzenia dzisiaj:-) mi naszczescie cały czas CRP wychodziło w normie, nawet jak byłam przeziebiona, czy miałąm stan zapalny palców, ropiały mi palce u rak, od żle obciętej skórki.
A ja tez zaraz jade na wizyte, wczoraj miałam pierwsze skurcze, a dzisiaj idealnie sie czuje, wiec napewno KTG bedzie ok
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne.
Evelinka - powodzenia
An-fotografia - też mnie dziwi że nie masz wizyt. U mojego nfz-owego doktorka jest tak ze od 38 tc chodzi się co tydzień, u prywatnego - co dwa.
I wlasnie wczoraj bylam na ekspresowej wizycie nfz-owej. Wiem tyle, że jeszcze rozwarcia niet. Pojutrze będę prywatnie to będę wiedzieć więcej :-)
Evelinka - powodzenia
An-fotografia - też mnie dziwi że nie masz wizyt. U mojego nfz-owego doktorka jest tak ze od 38 tc chodzi się co tydzień, u prywatnego - co dwa.
I wlasnie wczoraj bylam na ekspresowej wizycie nfz-owej. Wiem tyle, że jeszcze rozwarcia niet. Pojutrze będę prywatnie to będę wiedzieć więcej :-)
Edysiek
odkrywca
Jouluatto Oskarek cudny :-) No i super, że wyniki się poprawiły.
Evelinka trzymam kciuki i czekam na wieści.
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty.
Evelinka trzymam kciuki i czekam na wieści.
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty.
an-fotografia
Kurde, może trochę źle napisałam Nie mam wizyt prywatnie u mojego gin. jak do tej pory... Umawia mnie na ktg zawsze wtedy kiedy ma dyżur i wtedy po ktg mnie bada i mam pogadankę. Czyli w sumie taka wizyta tylko za friko ;-)
reklama
marcia331
Melduje sie po wizycie. Tak jak pisalam na glownym na ktg pisza sie skurcze az sie polozna i lekarka zdziwily ze takie. W badaniu brzuch nisko, szyjka sie nie skrocila ale rozwarcie na 1 palec, wiec troche sie ruszylo. Wypisala mi juz skierowanie do szpitala bo ona woli zawsze dac. A kolejna wizyte mam za dwa tygodnie bo za tydzien jej nie ma. No wiec dala mi to skierowanie na wszelki wypadek gdyby sie rozkrecilo szybciej. Mam juz nie brac lekow rozkurczowych i czekac na rozwoj sytuacji. Takze powoli wpisuje sie w kolejke.