Jest dokladnie tak jak mowi L-oka, tam jest rekrutacja prawie jak na studia Na wizycie kwalifikacyjnej powiedzieli mi ze musze do porodu przywiezc USG z lozyskiem w idealnej pozycji (mam) i wyniki moczu bez bialka... Wprawdzie ostatnio mialam ilosc oznaczona a teraz jest slad, wiec jeszcze sie ludze ze moze jakims cudem przejdzie... szczegolnie ze krzywa cukrowa byla robiona dwa razy i wyszla bardzo dobrze a cisnienie mam przez cala ciaze niskie, bez zadnych skokow.
Moja gin tez sie martwi tym bialkiem, bo mowi ze nie miala jeszcze tego przypadku ze co drugie badanie wychodzi bez a co drugie z. Powiedziala ze jak juz sie pojawilo to powinno wychodzic w badaniach przez 4-6 tygodni i to jest faktycznie normalne na tym etapie ciazy, ale takie "raz jest, raz nie ma" nie... Nawet laboratorium mi kazala zmienic bo sie podejrzliwa zrobila. Ale w nowym to samo...
Moja gin tez sie martwi tym bialkiem, bo mowi ze nie miala jeszcze tego przypadku ze co drugie badanie wychodzi bez a co drugie z. Powiedziala ze jak juz sie pojawilo to powinno wychodzic w badaniach przez 4-6 tygodni i to jest faktycznie normalne na tym etapie ciazy, ale takie "raz jest, raz nie ma" nie... Nawet laboratorium mi kazala zmienic bo sie podejrzliwa zrobila. Ale w nowym to samo...