reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

ja to zamierzam jesc po porodzie normalnie oprocz tych wzdymajacych rzeczy i smazonych, a noi bez slodyczy, ale tez ze wzgledu na to, zeby schudnac! biare sie za siebie i zamierzam byc sexi mama!

reklama
Babeczki,ja serio muszę pogadać,chyba,z Mężem,czy On to tak serio mówił? :-p Bo to jest dziwne. :baffled: :-p
Szczególnie,że kilka lat temu,jak pracował,jako kelner w takiej dużej restauracji,to każdej dziewczynie,któa tam robiła,potrafił powiedzieć,za ile dni dostanie @. I to się sprawdzało. Jezu,nie wiem,co myśleć. :confused: :-D

A waga? Ja serio normalnie jem i wieczorami podjadam i między posiłkami. Nie wiem,od czego to zależy? Dla mnie też dziwne,bo Kuba rośnie,a ja chudnę. :-D :-p

Na końcu listy to chyba jestem ja i kroczek moja ginekolog ostatnio mi mówiła ze z cc trzeba by sie wstrzelic między świętami a weekendem majowym no chyba że się coś szybciej zacznie ale wątpię bo ostatnio mimo krótkiej szyjki przenosilam 10 dni

O mnie nie zapomnijcie :D
Ja mam na 28 kwietnia :)
Dzisiaj w nocy mi sie śniło, że urodziłam przed świętami ........... ale uwaga uwaga Bożego Narodzenia, obudziłam sie z przeświadczeniem, że trzeba uzupełnić garderobę Małego o cieplejsze ubranka :D

Agutka, niezła ta historia, no to wszystko wskazuje na to, że już niedługo będziesz rodzić:) No i oczywiście zazdroszczę Ci tych 3 kilogramów, ja już jestem 14 na plusie:(

Agutka- no niezłe medium z tego Twojego męża, daje to do myślenia.:tak: a lekarz nic nie mówi że tak mało przytyłaś?

Ja też mam przeczucie że następna ja albo Acona. Mnie obleciał strach i puszczam cię kochana przodem. Nie wiem co się ze mną dzieje ale jestem sparaliżowana myślą o porodzie. Muszę się ogarnąc bo tak być nie może. Wiem że chodzi o to że K. wyjeżdża i mogę być sama no ale muszę się z tym pogodzić i "wziąć to na klatę"

Dziewczyny dzisiaj wizytujące odzywać się Agunia-jak szyjka? Sandra i któraś jeszcze? czekamy na newsy

Hej ja już po wizycie , szyjka się trzyma ma 3 cm i jest miękka . Mała ma 2 kg wydaje mi się że mało ale może mi się wydaje :-):-) . Pierwszy raz spokojnie dała się pomierzyć prawdopodobnie spała i dlatego sam się śmiał bo zawsze jak chodziłam to miał z tym problem :-D:-D. Mówi że ma lekkie obawy czy wytrzymam do terminu ale ma na dzieję że tak . Powiedział że chociaż te 4 tygodnie jeszcze i będzie dobrze , też mam przeczucie że mogę nie dotrwać ale spakowana w razie czego jestem żadne skurczę się nie pojawiają na razie. Mam obserwować w razie co i mam dzwonić gdyby coś się działo . Ale ogólnie jestem zadowolona a co do terminu to mam dwa dni do tyłu czyli wychodzi 25 kwietnia . Na razie to tyle kolejna wizyta 27 marca :-)

Ola : Powiedział mi że co do aktywności mam nie świrować , robić pomału a polegiwać więcej czyli popołudniami na przykład , mówi że są rzeczy na które człowiek nie ma wpływu jak jej się za chcę wyjść wcześniej to nawet leżenie plackiem nie pomoże . Czyli żyję teraz jak zwykle pomału bez wydziwień i czekam i jestem przygotowana w razie czego .

reklama
Sandra super że po wizycie wszystko Ok :)

A jak reszta wizytówek ? ;-)

Ola Viltutti jesteśmy na czele peletonu hehe
Dzisiaj profesor na wizycie powiedział: rodzić naturalnie i jeść śledzie z biedronki żeby dzieci były ładne i mądre :-D:-D:-D
Powtarza to na każdym obchodzie ale jak mój kluseczek będzie duży a już jest to niech sam rodzi SN! Już obwód główki mnie przeraża 34,09cm maaatko jak takie cudo ma się dołem przecisnąć :0

Do góry